TORTE: recepti, saveti, ideje...

Ovo je rodjendanska MM........Jele,hvala puno;)
2sb4myp.jpg

uh uh ala će MM da se obradujeeeeee ... već vidim kako mu voda kreće na usta :) ... svaka čast :)

Sretna sam što sam na ovom forumu , jer već danima gledam slike od vaših tortica i oduševljena sam... Nisam samo oduševljena vašim radom, nego i toplinom svih Vas i iskrenošću....
Lijepo je kad samo vidim da pomažete svima u svim nedoumicama, pitanjima...Ah, što sam se raspisala , mama sam troje vesele dječice i volim raditi tortice i nadam se jednom da će vam se svidjeti moji radovi.
Da se vratimo temi imam pitanje za vas: Vidjela sam da ste naveli da je recep,t za 3 d tortice, najlakši za raditi plazma. Zanima me koje recepte koristite za one krive tortice- tj tortice na 3 i više katova? Znam da biskvit mora biti kompaktniji da izdrži tu masu ali od svih vaših torti ne znam koje bi recepte koristila za takve tortice. Još jedno me zanima imate li receptić za ležeće torte od kojih se oblikujer forma npr. auto, beba itd...koji se rezuckajući dobiva željeni izgled torte, a važno je da je biskvit malo i tvrđi da bi se bolje oblikovao.... Pusa

attachment.php

Naša Slavska torta, ukrašanje je bilo brzinsko, kao što vidite pločice su mi niže od torte, jer sam ih izlivala noć prije a torte, posebno gornja ispale nekako visočije, ma ko ih šljivi, to niko nije ni primjetio :zcepanje:
Donja je bijela nugat po receptu ZD (presjek ću staviti na temu za to), a gornja je moja voćna sa vanila filom i šumskim voćem, sve što sam imala u zamrzivaču a da je crveno sam skuvala sa želatinom i gustinom i ispalo je super, nisam je slikala, nisam stigla, kao ni sitne kolače

Slične teme

Back