TORTE: recepti, saveti, ideje...

imas i jednu i drugu varijantu...ja sam se bas odusevila kad sam videla kako ciletove super izgledaju i ako ih recimo ne suzava pri dnu...
e sad ja sam krivu pravila sa suzavanjem dole posto je bila svadbena, po slici radjeno, a tamo je bilo tako :D pekla sam kore u 3 dimenzije cini mi se, na kraju malo obradila to suzavanje i to je to..nije komplikovano zaista.

hvala,nikako da se usudim napraviti je,al mislim da je doslo vreme,pa kud puklo da puklo :sad2:

ja sam ovu krivu pravila sa uzivanjem na nacin kako i Una radi,cak je presla i put od 30 tak km samo sa stapicima u sebi bez tacni bez ikakvih problema,jest da sam strepila ali ja to radim sa svakom dok ne stigne na odrediste,gledam se sa muzem u retrovizor i rezim posle svake rupe:)

Poslednja izmena od moderatora:
Moje prvo javljanje.Sasvim slucajno sam otkrila ovaj forum pre desetak dana i odusevila se.Iscitala sam sve, od pocetka i jako mi se svidja i sadrzaj, a jos vise atmosfera i dobra volja da se pomogne novim clanicama.Komplimenti.Ja sam amater i pocetnik i mislim da cu mnogo nauciti od vas.Saljem vam nekoliko mojih slicica koje nisu ni blizu vasih,ali ja to radim tek kratko vreme i to samo za kucne potrebe(porodica, prijatelji) i to gratis.Naravno pri tome se jako zabavljam.Veliki pozdrav iz Verone.
P.S.Na zalost ne znam da ubacim sliku.Ako mi neko objasni bicu mu jako zahvalna.

jedna kriva svadbena,reform,ana,japanski vetar i milka

33uz6gj.jpg

Torta je fenomenalna!!! Izgleda ogromno, koliko ima kilograma?

Poslednja izmena od moderatora:
sanja prekrasna je torta..
kako si pravila strumfove? jesu od fondana? imam male figurice strumfova i negdje na forumu sam procitala kako se te figurice mogu utisnuti u glinamol da dobijemo kalup za figure od fondana, ali sad ne mogu pronaci gdje sam procitala taj postupak, odnosno, kako se to radi. pliz ako netko zna gdje je to, mislim da ja ne bi mogla "rucno" ovako oblikovati strumfove. torta mi treba za ponedjeljak ( za necaka ) da li je sad kasno da pocnem to sa glinamolom, odnosno hoce li se to sve osusiti? hvala puno

Slične teme

Back