TORTE: recepti, saveti, ideje...

attachment.php
.moji novi strumfovi,moram da pohvalim muza koji me je ohrabrio za ideju da tortu prekrijem travom.i nesebicno mi je pomogao i naravno da smo polomili presu za beli luk...mnogo je lepsa nego na slici...

I ja se predružujem čestitkama.Kod nas u Zg-u je tortijada za dva tj.Nadam se da ću moći ići, al se plača.
Tema je proljeće,ideju imam.Al se dvoumim zbog novaca.Vi poznajete najbolje moj rad.Što velite,dal da idem ili ne?Neki savjeti?
I može mi neko objasniti na pp,kako je to kod vas.Koja torta se reže za degustaciju i kad?Na šta bi trebala pripaziti?
Imate koju preporuku torte po tom pitanju ili mogu neku koja mi je provjerena po pitanju fondana.

super je torta.nego u vezi ove trave.ja sam zeleni fondan ostavila preko noci bez kese.znaci poprilicno je se stvrdnuo.ujutro sam uzela obicno rende i izrendala ga.to mi je doslo tacno ko trava.i kao takav izrendan je iomekanio dovoljno da se moze lijepo jesti

Poslednja izmena od moderatora:
super je torta.nego u vezi ove trave.ja sam zeleni fondan ostavila preko noci bez kese.znaci poprilicno je se stvrdnuo.ujutro sam uzela obicno rende i izrendala ga.to mi je doslo tacno ko trava.i kao takav izrendan je iomekanio dovoljno da se moze lijepo jesti
razmisljala sam i o tome,verovatno cu za neki drugi put uraditi tako..ovako mi je bilo zanimljivo,posebno sto sam malo angazovala i muza da pomaze....

E sada ja imam jedno pitanje mada ne znam da li je ovo pravo mesto za to, ali hajde. Treba da pravim svadbeu tortu na tri sprata, Zoja, Reforma i Moskva. E posto mi je to druga svadbena, a prva koja ce ici jedna na drugu, htela sam vas iskusne da pitam posto torta treba da ima oko 13-14 kg otprilike koje su mi najbolje velicine plehova da odradim,a da to lici na nesto i da li mi je bolje dole da ide zoja ili reforma????/

Slične teme

Back