cilence
Aktivan član
- Poruka
- 1.374
Jelenaana to su kugle od vucenog secera jako su teske za rad nema cake ali ti treba alat za to tj pumpica i naravno lampa da bi to uradila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka ti cast, torta je kao MED!!! Koliko truda, nista manje nego ZLATO si zasluzila! Ovaj mali medo u gornjem desnom uglu sto viri iza vijenca cviejca u obliku srca, divna ideja
Cao , treba mi pomoc, jer neko radio ovakve kugle, suplje su i verovatno od spinovanog secera....ali nisam do sada radila, ako neko ima iskustva ili neki dobar link.
Hvala unapred
https://www.facebook.com/l.php?u=ht...ene_torte/velike/Sv%2084%20vv.jpg&h=HAQHLrCMi
Pa od fondana ili gum paste,imas na korisnim adresama i linkovima neke od tutorijala,samo malo potrazi...pozdrav svima ja sam nova ovde i samo sam pocetnik u vasem zanatu a vi ste svi BAS VELIKI MAJSTORI SVAKA CAST
trebala bi mi mala vasa pomoc htela bih da napravim motor pa me interesuje ima li neko od vas neku ideju
od cega je najbolje da se napravi
razmisljala sam i o tome,verovatno cu za neki drugi put uraditi tako..ovako mi je bilo zanimljivo,posebno sto sam malo angazovala i muza da pomaze....super je torta.nego u vezi ove trave.ja sam zeleni fondan ostavila preko noci bez kese.znaci poprilicno je se stvrdnuo.ujutro sam uzela obicno rende i izrendala ga.to mi je doslo tacno ko trava.i kao takav izrendan je iomekanio dovoljno da se moze lijepo jesti