Visnja Aleksic
Primećen član
- Poruka
- 825
AAAA Tamara nek si se i ti javila
super su i figurice i torte
super su i figurice i torteDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
super su i figurice i torte
Hoću da pravim kidy tortu, a ona je pravila pre nekako, i kaže mi žena da nije jagode odmrzavala, samo malo da mogu da se razdvoje, i takve ih stavljala u tortu. I kaže, uvek tako radi. Ja nisam nikada, uvek odmrznem skroz na skroz, i sada nisam pametna. Šta vi radite? Hoću i moskvu da pravim i to mi izgleda kao nemoguća misija da stavim smrznute višnje. U stvari, moraju se makar malo odmrznuti da bih mogla da ih razdvojim, jer višnje su moje domaće, a ne frikomove, smrzavane jedna po jedna. Da vas čujem.
Čitala sam ovde, a i juče pričala sa komšinicom, i ona mi kaže da ne odmrzava voće kada ga stavlja u torte.Hoću da pravim kidy tortu, a ona je pravila pre nekako, i kaže mi žena da nije jagode odmrzavala, samo malo da mogu da se razdvoje, i takve ih stavljala u tortu. I kaže, uvek tako radi. Ja nisam nikada, uvek odmrznem skroz na skroz, i sada nisam pametna. Šta vi radite? Hoću i moskvu da pravim i to mi izgleda kao nemoguća misija da stavim smrznute višnje. U stvari, moraju se makar malo odmrznuti da bih mogla da ih razdvojim, jer višnje su moje domaće, a ne frikomove, smrzavane jedna po jedna. Da vas čujem.

toliko od mene a strucnjaci ce ti se vec javiti 
svo voce sem visanja stavljam zamrznuto,visnje obavezno prokuvavam sa secerom i pustim da se dobro iscede
o vlada:Dijamantov margarin sadrzi dodatak koji izaziva rak.
o vlada:Kakva bi bila kidi torta, ali umesto malina da se stave banane?
Dok sam se ja smislila da probam torte, ona planula.
Ja bih sl. nedelje trebala zeni da pravim moskvu i jednu sa bananama, pa mi je bzv. da napravim sve isto kao za moskvu samo da stavim dr. voce, banane. Pa sam mislila da u tu kidi stavim banane, ne znam kako bi bilo.