sanja bandin
Zainteresovan član
- Poruka
- 464

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda malo gustina medju dlanove?
Na kojoj strani se nalazi kako da napravim jezerce od zelatina??Ne mogu izcitati sve iz pocetka...
please..
![]()
Daco,Tascha, ja nisam pravila konkretno ovu tortu, zvuci mi sasvim OK, posto meni treba NUTELA torta za sredinu decembra raspitivala sam se i nella mi je posala recept koji je hello kity pisala jos na 16 strani ove teme, a MinicaRelja ga isprobala i zadovoljna je uz neka male izmjenej pa mozes i to da pogledas. Za koju god varijantu da se odlucis a da je kombinacija sa NUTELOM onda mi molim te napisi utiske da znam sta je meni ciniti u decembru
treba mi pomoc! toliko mi se svidja da radim sa fondanom i bas uzivam..ali ima jedan gadan problem...meni se znoje dlanovi ceo zivot..nekada manje, nekada vise...ali su uvek onako vlaznjikavi...i to dok radim topi fondan! Probala sam da radim sa rukavicama ali mi ni jedne ne prijanjaju fino da bih imala dobar osecaj kad radim...
imate li neki predlog??![]()
Evo i mene posle duze vremena sa jednom novom tortom. Moje malo zlato je proslavilo 8-mi rodjendan. Beskompromisno je trazila da joj na torti bude kuca. Moje dete obozava zivotinje. `Na koga li je samo?`
Standardno kao i svake godine, njen rodjendan se pretvori u `Ivkovu slavu`. Tri dana slavlja. A sad jos i posto su nam se neki porazboljevali, neki opet imaju mnogo male bebe i najavili se za vikend bice to jos tri dana `Ivkove slave`.
Evo i mene posle duze vremena sa jednom novom tortom. Moje malo zlato je proslavilo 8-mi rodjendan. Beskompromisno je trazila da joj na torti bude kuca. Moje dete obozava zivotinje. `Na koga li je samo?`
Standardno kao i svake godine, njen rodjendan se pretvori u `Ivkovu slavu`. Tri dana slavlja. A sad jos i posto su nam se neki porazboljevali, neki opet imaju mnogo male bebe i najavili se za vikend bice to jos tri dana `Ivkove slave`.
Uzmi hirurške rukavice, prodaju se i u kutijama po 100 komada i dodju povoljno, a prijanjaju i to super.