TORTE: recepti, saveti, ideje...

Sneki mislim da si me urekla!!
Švaler mi se razletio!! ne zafrkavam se.. krema mi se uopće ne stišće.. ne razumijem što sam krivo napravila... drugu vrstu putra sam stavila ovaj puta.. možda je to.. a mocartica još nije ni došla gore.. ne znam da li bi se smijala ili plakala..

šta sad? Peći novu sutra? Aaaaaaa!!!

Jooooj, stavarno se osećam krivom. Čak ne mogu ni da se zezam više na tu temu. Znam kako se osećaš. Ma u stvari moram da kažem j... takvog švalera...:rumenko: mislim pravi drugu tortu...

zeneee torte su vam super , bobo , visnja suzy, poto....:klap::klap::klap::klap::klap:
pre svega zelim da kazem da se nadam da cu uspeti da vas posetim i upoznam na sajmu( mislim sve one koje idu....) u svakom slucaju zelim svima punoooo uspeha na sajmu i dobar provod...
a evo i sta se spemalo za ovaj vikend....
jedna fifi.. ne zaboravi me
attachment.php

Joj stvarno cu da siznem.:besna::besna: Treba da kcerki pravim tortu za prvi rodjus a nemam sav alat za ukrasavanje. Posto ce na torti da se nadje kucence na cebencetu, interesuje me sta mislite koji Wiltonov nastavak bi najbolji bio da od slaga napravim kucetu cupice, odnosno cupavo krzno??? I koji da koristim za travu???? I da li moze taj jedan koji se moze koristiti i za travu i za krzno??? HEEEEEEEEEELP!!!!! :dash::dash::dash:

Wow! Dugo nisam imala vremena da pregledam stranice i sad sam pregledala svih 125 koje sam kasnila :)
Predivno!!!! Toliko ideja sam dobila da prosto ne znam sta sve da iskoristim. Naravno, moja mala sestricina je trazila Hello Kitty, nista zapanjujuce :) A ja sam presrecna sto imam od koga da trazim savet.
Ipak, ono sto sam sad htela da pitam jeste da li je neko od vas iz Novog Sada? Ja nisam vozac pa se ne usudim naruciti tortu iz Beograda ili Zrenjanina jer ne znam kako bih dosla po nju, zato mi je vazno da je majstorica iz Novog Sada. Hvala unapred na odgovoru.

Slične teme

Back