TORTE: recepti, saveti, ideje...

Moja prva ukrašena torta na sprat...kad je gledam ovako na slici, i nije nešto, ali sam se baš trudila. Za porodičnu varijantu, nadam se da prolazi, idemo sutra kod svekra na slavu, oni uvek naruče tortu jer njegova žena ne želi da se bakće sa spremanjem. Patkice su tu po želji mezimcice NG.
s3kqco.jpg

jjv0ns.jpg

Evo mojih tortica. Ove prve dve su mog deckica rodjendanske.. Sve figurice radim prvi put i samim figuricama sam prezadovoljna, ali nisam ovako opstim izgledom tortica... mogla sam se malo vise potruditi. ustvari, i jesam se trudila ali nisam imala dovoljno vremena jer sve sam sama spremala za 80 ljudi, pa nisam mogla da postignem. Bitno mi je da je to ono sto je moj sincic trazio! Rekao je "Da, mama to je to, ali fali mi Zoi zebra!" i napravila bih mu, ali zaista nisam imala vremena ni sekude, bukvalno smo kasnili u crkvu, svi su stigli pre nas!
attachment.php

Zvezdice je stavljalo moje prasence, naravno pomogla sam mu :)
attachment.php

Ova torbica, odnosno neseser je za jednu prelepu damicu
attachment.php

Ova je za moju najbolju drugaricu iz detinjstva od njenog brata-kakva lepa bratska ljubav. U 1h nocu me je zvao i rekao moras je napraviti do ujutru, i opisao kako zeli da izgleda
attachment.php

Jel moze neko da mi kaze gde mogu da se kupe one srebrne tacne od kartona i kutije za torte? Hvala

Na više mesta, ako si iz Beograda: u Jablanici, Bulevar kralja Aleksandra 636a, na smederevskom putu 300-500 m iza Jugoptrolove pumpe; u Eriksonu, Mihaila Gavrilovića 21. Imaš ih i na Čukaričkoj padini u Eurowiltu, Radnička 41(ima još neko slovce ali ne znam). Kažu da može da se nadje i u Tempu...
Ako nisi iz BG dzabe pišem.

Molim vas dajte mi savet kad kupujem obruce od limara kako da narucujem?Sad sam kupila pravougaoni izmerila po plehicima koje imam dimenzije i covek mi napravi...i ja sad da nafilujem tortu ono obruc siri za po pola santimetra sa svih strana i samo seta...pa UBICU SE!!!!!:besna::besna::besna::besna::besna: I onda je nafilujem bez obruca...kako je moguce da mi se kore toliko skupe?Ne mogu da verujem....jel ima jos neka problem sa tim?:dash::dash::dash:Isto mi se desilo i sa okruglim...a cak sam njega narucila za 1 cm manji od pleha...

Molim vas dajte mi savet kad kupujem obruce od limara kako da narucujem?Sad sam kupila pravougaoni izmerila po plehicima koje imam dimenzije i covek mi napravi...i ja sad da nafilujem tortu ono obruc siri za po pola santimetra sa svih strana i samo seta...pa UBICU SE!!!!!:besna::besna::besna::besna::besna: I onda je nafilujem bez obruca...kako je moguce da mi se kore toliko skupe?Ne mogu da verujem....jel ima jos neka problem sa tim?:dash::dash::dash:Isto mi se desilo i sa okruglim...a cak sam njega narucila za 1 cm manji od pleha...

Poslušaj ti mene. Obručima seci, i kore za okrugle kore peci u četvrtastim kalupima, a viškove spajaj kao pazle, u sredini, svejedno se ne vide, i nema da te boli glava.

Slične teme

Back