PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Srećan rodjendančić
. Bogami si ružice usavršila,svaka čast!.Koju si pravila torticu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li je neka od vas vozač? Da li ima auto? Benzin od Bg do mene košta oko 1000 dinara. Ako zaista smatrate da imate šta od mene da naučite, ja vam kažem da su vrata mog doma dobronamernicima uvek otvorena. Samo izvolite.

Jedna neobična torta
Srbija je čoko-oranž, a ispod krune voćna. Nije me mrzelo da joj sa strane radim završnicu fondanom, nego sam je radila kao zemlju
![]()

Da li je neka od vas vozač? Da li ima auto? Benzin od Bg do mene košta oko 1000 dinara. Ako zaista smatrate da imate šta od mene da naučite, ja vam kažem da su vrata mog doma dobronamernicima uvek otvorena. Samo izvolite.

Uh, Daco upala sam kao porucena ako ti treba zuti krem sa vocem-pun pogodak!! Ako nisi, predlazem ti da sto pre probas Kidy po Minjinom receptu (ne znam da li uopste ima recept ovde)-naravno, umesto malina stavi sumsko voce!!
Jaooooj, evo za sve one koje su me savetovale da je torta extra, kao i za one koje je nisu probale, torta je diiivnaaaaaaaaaa!!! Znaci, imala sam 18 ljudi, i nijedno jedino parce mi nije ostalo!! To se odavno nije desilo
da dodam jos, verovatno i vrapci znaju da ja filove povecavam od orginal recepta
![]()
Ovo je jedini svaler kojeg bi rado imala uvek uz sebe![]()

Imam ja i kola i vozačku, to nije problem. Problem je što ti ja obećavam još od prošle godine da ću doći kad utihnu tvoji poslovi u polju...pa nikada....A i ove ženice što se busaju da bi došle.... ???
A da imamo šta da naučimo, imamo, a nešto bi mogal i ti od nas (mislim od njih). Uglavnom ja imam želju, ali da li će se to ostvariti![]()
U međuvremenu su mi u gostima bile dve forumašice sa drugog pdf, sa kojima sam u kontaktu. Ja kada zovem u goste, onda to mislim najozbiljnije. Prema tome, pričajte o datumu, pa da se dogovaramo.Znam ja di ti ozbiljno i od srca zoveš. I ja hoću ozbiljno i od srca da dodjem ali uvek ima nešto što me sprečava (neke od tih stvari, čak većina, nisu za priču jer su loše).Pazi ovako. Ja tri godine unazad pozivam žene sa Kulinarstva kod mene krajem jula meseca, kada su lubenice u punom jeku, kada je lepo vreme, a ja imam pauzu. Prve godine je bilo pet žena, druge samo Irena, ove godine niko.U međuvremenu su mi u gostima bile dve forumašice sa drugog pdf, sa kojima sam u kontaktu. Ja kada zovem u goste, onda to mislim najozbiljnije. Prema tome, pričajte o datumu, pa da se dogovaramo.
Ja sam razocarana nazalost mojom tortom bila... Ukus nije bio nesto, a izgled nimalo nije licio na trazeno... Steta za bacene pare...
Zelim svim zenama koje prave torte da uvek uspeju 100% da pogode zelje onih za koje prave, a ne da bude razocarenja![]()
..............i jedna standardna, obična, cvetna livada.

Ja sam razocarana nazalost mojom tortom bila... Ukus nije bio nesto, a izgled nimalo nije licio na trazeno... Steta za bacene pare...
Zelim svim zenama koje prave torte da uvek uspeju 100% da pogode zelje onih za koje prave, a ne da bude razocarenja![]()

Ne nego je razocarana tortom koju je porucila za nju je bila ta sa krunom,igrom slucaja znam,jer smo se nas dve dogovarale da joj pravim,pa na kraju nisam,zbog slanja.....ali ja opet ne znam sta su se njih dve na kraju dogovorile pa ne znam da li je to to trazeno ili nije.....

Daleko od toga da je to bilo trazeno...
Na kraju sam pred goste iznosila kocke torte prekrivene slagom...
I tenesa zna kakva je torta trebala biti... Ovo to nije i stvarno je bruka sto sam pred tolikim ljudima najavljivala tortu i onda dobila to sto sam dobila... Ali sta je tu je... I dalje se nerviram, ostatak torte sam poklonila spremacici i njenoj deci jer je vise od 60% ostalo![]()

Daleko od toga da je to bilo trazeno...
Na kraju sam pred goste iznosila kocke torte prekrivene slagom...
I tenesa zna kakva je torta trebala biti... Ovo to nije i stvarno je bruka sto sam pred tolikim ljudima najavljivala tortu i onda dobila to sto sam dobila... Ali sta je tu je... I dalje se nerviram, ostatak torte sam poklonila spremacici i njenoj deci jer je vise od 60% ostalo![]()
To nije blatnjenje tebe, nego je blatnjenje te jedne torte koju si napravila. Ako ti malo procitas moje poruke videces da mrzim zlatnu boju i to sam i napisala, isto kao i cinjenica da si sama odlucila da je ne presvuces fondanom... A ako se vec bavis ovim onda budi spremna da neces uvek biti samo hvaljena... Pogotovo ne za nesto gde se jasno vidi da je ulozeno manje truda nego u ostale torte.
Ali da ne bismo tupili za dzabe, bila ja ceo, cistacica ili domacica, ako nesto nije kako je trebalo da bude to je to.
Prijatan dan![]()
uhhhhh ala ti nisko udaras .... ako si bila nezadovoljna trebala si to odmah da kazes, mozda je zena mogla gresku i da ispravi, a ne da je ovde prozivas na forumu .... mislim da nije pravo mesto za to.
koliko ja mogu da primetim torta ima bas bas puno detalja (pocevsi od te famozne zlatne krune), preko mape i sampanjca .... i ne verujem da je ulozeno malo vremena u nju ....
mislim da ne cenis tudji trud i da mislis da sve najbolje znas, a to dokazuje slag kojim si kasnije prekrila tortu.... i ako je torta bila toliko losa, da li mislis da si ucinila dobro delo sto si je poklonila spremacici i njenoj deci - to je jedan veoma veoma podcenjivacki gest.sad nemoj da se ti ljutis, ali poruke koje si ovde napisala su jako ruzne i neprimerene .....
A što CEO nije poručila tortu u Bečkoj poslastičarnici, možda ne bi štetila i više od pola torte. Ono što ne bih dala da jedu moja deca, sigurno ne bih dala ni tuđoj ma kojim zanimanjem se roditelji bave. Kako to da je torta dobra za spremačicu i njenu decu a nije za izvršnu direktorku i njene goste? Čime li se to ona hranila pa je porasla u CEO ? Jadan pokušaj klevete. Koja je sledeća na tapetu?