neella
Primećen član
- Poruka
- 740
hvala vam obema ,divne ste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel ti MačeDiv imaju sajt? Ja sam našla neki, ali neće da mi otvori stranicu.![]()

moj prvi pokusaj dekoracije sa coko transferom
greske sam shvatila,znam za sledeci put
![]()

bila sam nestrpljiva pa sam brzo skinula foliju,i malo energicnije pa je sara na pojedinim delovima ostala na folijiMoje torte od ovog vikenda....
Garfild torta...
Uploaded with ImageShack.us
Bubamara...
I kofer torta...
....ima bas lepih torti, ali bih svakako izdvojila Tenesu..koliko je mene odusevilo kod nje od samog starta kako su torte pedantno uradjene, zagladjene..a vala i vrlo vrlo verne originalnim likovima - tebi skidam kapu!znam da nisi dugo u ovom poslu, ali kao de jesi
prodje i vikend i od mene evo....
sirena - milka, mocart torta
handy manny - nugat i esterhazy - naravno pod nije crn, majke mihehe...nego wenge al se alkohol nije svuda osusio dok sam slikala pa negde suvo, negde ne, negde tamnije
al sta cu, do nosenja je sve bilo suvo, to mi je bitno
pravo na ljubav - to je ona sa munchmallow keksicima
nugat - za karatistu
andja - milka, moskva
e bas danas hladno i nije za klimu, ali ako nekom bude trebalo da se rashladi
p.s. daljinski na zahtev hahah
i Shirley Temple,kapri
![]()

prelepe su tortice...a ove predstojece..jeedva cekam da vidim 
Drugarice, treba mi hitno- koliko je teska Zoja (Dacina cokoladna) ????
Nisam mnogo promašilaOko 3 kg ako kore ne kvasiš čokol. mlekom. Ako ih kvasiš, sigurno je teža. Pretpostavljam, nisam probala.

Meni matematika nije jača strana, tako da mi ni zoja nikada ne dostigne tih 3,5kg bez dekoracije.Sve si lepo izračunala, svaka ti čast.Meni matematika nije jača strana, tako da mi ni zoja nikada ne dostigne tih 3,5kg bez dekoracije.
I ovo mi je sjajan šlagvort za jedno pitanje o kome sam baš danas razmišljala. Da li je moguće ( ako jeste kako i zašto ) da od iste količine materijala ( jednak broj jaja, ista količina čokolade, brašna, mleka, šećera i tako tog ), meni torta bude teška 3 kg, a nekom drugom 4kg. Znači, ne pitam za razliku u težini 10%, nego 30%. Šta mislite?
Smeh 

sanja d:Meni zoja sa skromnom dekoracijom bude oko 3kg
sanja d:I da li prskate kore necim?