TORTE: recepti, saveti, ideje...

evo i mene
Zahvaljujuci vasim savjetima - evo jednog konjica :D

k479jo.jpg

Sve, sem Sundjerka je napravljeno jutros oko 9h a torta odneta u 11h za Cacak.. U autu, bez klime, izdrzala put kazu mi perfektno... zvala sam ljude sto puta-pitam sta se desava, da li se fondan znoji, da li figurice stoje..ma kazu sve je na svom mestu i nista joj nije!! Yupiiiiii!!! :lol::lol:
attachment.php
attachment.php

Inace, moram da kazem, da je ideja uglavom "skinuta" sa Uninih tortica! :worth: ne mogu ni delic kao ona, ali sam zadovoljna sa prvim Sundjerkom :zcepanje:

Dobar dan svima, ja sam nova i tek sam početnik u ukrašavanju torti.... oduševile ste me svojim predivnim tortama, figuricama i cvijećem. Moram još proučiti kako se postavljaju slike, pa ću staviti svoje torte. Radila sam sa fondanom, a htjela bih pokušati i sa drugim tehnikama, ali nemam pojma kako napraviti tu gumi pastu, rojal niti ne znam šta je .Šta se sa čime može raditi, molila bih pomoć, ako je netko voljan objasniti ili reći gdje mogu naći iste.Pozdrav :) .

Sve, sem Sundjerka je napravljeno jutros oko 9h a torta odneta u 11h za Cacak.. U autu, bez klime, izdrzala put kazu mi perfektno... zvala sam ljude sto puta-pitam sta se desava, da li se fondan znoji, da li figurice stoje..ma kazu sve je na svom mestu i nista joj nije!! Yupiiiiii!!! :lol::lol:
attachment.php
attachment.php

Inace, moram da kazem, da je ideja uglavom "skinuta" sa Uninih tortica! :worth: ne mogu ni delic kao ona, ali sam zadovoljna sa prvim Sundjerkom :zcepanje:

ja dala bonu za figurice ..pa tek sad videla i tortu..bas je super Sundjerko :klap::super:

Poslednja izmena od moderatora:
malazana,dobro dosla.Ovdje ces brzo nauciti,vjeruj mi,ovo je najefikasnija skolica,i pozitivna i negativna iskustva,na kojim brze ucimo,snalazenja i dovijanja na razne nacine,sa improvizovanim alatima i materijalima,pa sta je vece umijece od toga.Divne ,susretljive zene u svakom trenutku spremnepomoci.Raspisah se ja.........eto,to je moj sazet dozivljj foruma.Samo naprijed...........

torte su predivne...

htela bih da pravim nugat tortu za jedno petnestak dana.. ona ima 4 kore od belanaca, a u filu ima slatka pavlaka, bela cokolada, zumanca i margarin... da li ovu tortu mogu da prekrijem fondanom... kupicu fondan koji je mislim onaj najjednostavniji koji se uspinuje secer i onda umuti... jel moze od te mase da se prave ruzice, fugurice?

Slične teme

Back