TORTE: recepti, saveti, ideje...

da ubacim slike pa odoh raditi dalje.. jučer sam si zaklala palac i stvarno ne znam kako ću ovaj tjedan raditi.. a mom malom debelom je rođendan ovaj tjedan...:(:(

P5220068.JPG

P5210039.JPG

P5200019.JPG

Drage moje posto ste me naucile kako da izracunam odprilike tezinu torte,sad me naucite kako da smanjim tezinu torte.Recimo treba mi Mocart stefanelina da bude kao druga,a da bude do dva kg teska?I ja bih je pekla recimo u 20 cm obimu.Ona je inace teska 3,5 kg po merama.Sta da radim,osim da ne bude da pravim celu pa da mi jedemo ostatke?

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje,zove me zena i trazi da joj napravim vini pu i drugare,znaci da joj napravim samo figurice koje ce ona stavljati na svoju tortu,e sad ja neznam koliko da naplatim,nisam do sada prodavala figurice posebno,vi koji ste duze u ovom poslu sigurno ste imale takve narudzbine i znate te cene otprilike,jako bih bila zahvalna na odgovoru,moze i pp.

Iva, mene žene to često pitaju jer u početku imaju malo problema sa slovima, bez obzira da li su funky, pisana, štampana...
Najprostiji i najlakši način je, kada se razvuče fondan, prekriti ga onom tankom kuhinjskom folijom i vaditi slova. Ispadaju bez problema! Nadam se da sam bar malo pomogla :) Pozdrav!

Iva, mene žene to često pitaju jer u početku imaju malo problema sa slovima, bez obzira da li su funky, pisana, štampana...
Najprostiji i najlakši način je, kada se razvuče fondan, prekriti ga onom tankom kuhinjskom folijom i vaditi slova. Ispadaju bez problema! Nadam se da sam bar malo pomogla :) Pozdrav!

Probaću, jer sam svaki put na ivici nervnog sloma zbog tih slova...grrr...Zato volim ona Wilton 101.Ko gromade su,što jest, jest..ali začas završim ime.A ovo...

Slične teme

Back