wanja08
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim za pomoć, ko je tu neka mi kaže šta sam zeznula?
Pravim nugat tortu i neće da mi se zgusne fil, piše kuvati na pari 5 jaja sa šećerom i kad se zgusne dodati čokoladu, ali neće nikako da se zgusne, jel to cela jaja, jel da bacam ili šta???
Vidim ja da će ovo biti duga noć....
Uh, da bacite krem od jaja, šećera i čokolade! Od takvih "neuspeha" uvek može da bude nešto uz dodatak keksa, oraha, lešnika... Ma uvek ima nekih restlova.
stari recepti koji su se zaturili po kredencima nasih baka![]()
Alo, bre, vi mene ignorišete tamo na ćošetu... Ja ovde ne nađoh recept za PARISKU tortu. Ima li neko? Hoću da proverim da li je to ona sa kilo i po šlaga, jer se meni čini da ne treba toliko šlaga...
....e a sto se tice ove pariske torte mozes sta hoces bitna je ta krema od ganasa koja se mora umutiti....ja pravim sa cokoladnim korama recimo one dacine kore od coko torte savrseno odgovaraju....ukuhas ganas i pustis da se prohladi ali ne u frizideru nego ovako na sobnoj i posle umutis mikserom na najacoj brzini...ganas ce posvetliti i dobiti na volumenu...onda filas ....kore ne mocis nicis nicim ....eto sacuvas malo kreme da je lepo omazes..ovde recimo vole kad se prepeku listici badema pa se nalepe sa strane torte ili kare od coko transfera .....ljubac