TORTE: recepti, saveti, ideje...

Могу само да ти кажем шта бих ја радила:
- фил од куваних целих јаја, чоколаде и путера
- коре увек попрскам шербетом, а у овом случају бих део воде заменила соком од поморанџе. Тако добијеш и да коре нису суве и да има сока од наранџе. За коре не бих да ти ја дам идеју, има много бољих од мене.

Могу само да ти кажем шта бих ја радила:
- фил од куваних целих јаја, чоколаде и путера
- коре увек попрскам шербетом, а у овом случају бих део воде заменила соком од поморанџе. Тако добијеш и да коре нису суве и да има сока од наранџе. За коре не бих да ти ја дам идеју, има много бољих од мене.

I dodaš čokoladne dražeje od pomorandžine kore u fil-seckane

Vi ste divne:zag: hvala puno:cmok:

Malo sam lunjala po netu, guglala po tim recima i videh da unchi ima neku na tu foru na sajtu al sta vredi kad je unchi u Gr i briga je za nas :zcepanje:
Smislicu nesto valjda, to mi je za subotu, za onu svadbenu trospratnicu (treba mi smajli koji gricka nokte :D )

Jaco, ja bih odstampala sliku grba i izbockala je po fondanu

Pozdrav majstorice! Torte su vam fenomenalne. Imam i ja dvije na tu temu sa šlagom urađene.
Divim vam se.Ovdje sam nova, al što se tiće torta već ih dugo pravim...od djetinjstva.:)

Pored vas sam ko početnica. Klanjam vam se, odlične ste!!! :worth::worth: :ok:
Šaljem svoje slike čim muž stigne sa posla.:rumenko:
Ne znam gdje su na kompiću.:think:

Evo mojih sličica...
Prva je za mužev ročkas.
2zzrhmo.jpg

34no1mx.jpg

Evo druge za kumov ročkas.
2n0ueko.jpg

9sruw7.jpg

Nisu tako ljepe ko vaše al sam ponasna na svoja djela.:super::klap::klap:

Moze da bude i okrugla i cetvrtasta i sestougaona i srce...Od mase koju umutis za kore peces tri kore u tom plehu koji si izabrala.Znaci bez obzira na oblik torte bitno je da je neke prosecne velicine.Najbolje ti je da umutis masu,podelis je u tri cinije na jednake delove i onda peces jednu po jednu!

Slične teme

Back