TORTE: recepti, saveti, ideje...

Није вам доста што трујете децу тим фарбама него сте још и толико дрски да ћирилицу омаловажавате?
Шта вам је испод тог огавног шећера, а домаћице? Једеш ли и ти те пластиканере или само другима уваљујеш?

Није вам доста што трујете децу тим фарбама него сте још и толико дрски да ћирилицу омаловажавате?
Шта вам је испод тог огавног шећера, а домаћице? Једеш ли и ти те пластиканере или само другима уваљујеш?

Kakav si ti trol, pa to je čudo jedno
Ti plastikaneri su napravljeni od prah-šećera, fruktoze, želatina, vode i glicerina. I služe, kako i naslov teme govori, za ukrašavanje, retko ko to jede. Mada i da jede, ništa tu otrovno nema. Pa i boje su jestive.
E, jedino što na bočici reč glicerin piše latinicom. :confused:

a sta ces ti uopste na ovoj temi ako ti sve vezano za nju smeta?
ali,da ti pojasnim,oni koji se bave ovim za prodaju ne uvaljuju nikom nista.volja je onog sto kupuje sta ce kupiti i kakvu ce dekoraciju izabrati,zato je malo drsko sa tvoje strane tako nesto reci -napisati ovde i optuzivati bilo koga.ako ti se ova tema ne svidja-ignorisi je,nemoj je posecivati.
p.s.mnogo"volem"te sto se busaju da su patriote i protive se koje cemu,a kad zaista treba nema ih nigde,ali to je sad vec neka druga prica i nije za ovu temu

A da ti malo bolje prelistas temu i vidis preseke torti domacica koje "uvaljuju" kupcima?

A da ti malo bolje prelistas temu i vidis preseke torti domacica koje "uvaljuju" kupcima?
Bravo za potu, bas mi je drago da se i ona javila i da je covjeku objasnila stvari :super:
Samo sto ne znam ni da nadje to sto si mu ti rekla, a ako se ipak potrudi, nadam se da ce mu sve biti jasno i onda neka se vrati svojim porocima i da ne zamajava nas koje imamo posla

Drage moje drugarice, zar ste se stvarno upecale na ove prozivke :think: Nek pise ko sta hoce, cirilicom ili latinicom, a ja u to ime stavljam jos jednu drecavu tortu na koju sam jaaaako ponosna :heart: i drzim se one stare: psi laju, a karavani plolaze :D

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ima da pdf-u dom i porodica tema svadbe - za i protiv. Ova forumašica je 'ladno isprozivala jednog forumaša odakle mu pare da pravi svadbu za 300 zvanica!!! :roll: Bezobrazno je čoveku koga nit' zna, nit' pozna, zavirila u džep i napala ga odakle mu pare za to :dash:
Ide tako od teme do teme i provocira. Vi ste ovde još i "dobro prošle" sa bojama torti i izborom slova :roll:
Ma, to treba ignorisati.

Inače, ja obožavam ovu temu. Oduševljavam se kada vidim kakva remek- dela pravite :ok: Meni bi prosto bilo žao da isečem tako sjajne torte :lol:
Napravih i ja par komada za rodjendane mojih klinaca, sve učeći od vas ovde. Hvala vam svima što tako nesebično delite savete i što od vas ima što-šta lepog, interesantnog i novog da se nauči :ok:
Ma, praštam vam čak i to što trujete decu ljubičastim, zelenim i crvenim tortama :zcepanje:

Ne razumem zašto je to omalovažavanje???? I zašto to uopšte nekom smeta na kom je jeziku na torti šta napisano???????
Ovakvi "pametnjakovići" i "patriote" prave s....nje:( a svi smo mi od krvi i mesa......

Ima li neko recept za isprobanu, cokoladnu tortu koja moze pod fondan? Ako ne trazim previse, neka bez kikirikija, oraha i slicnog jer su mi pojedini gosti alergicni na iste. Da li je ko probao milka tortu, po receptu bih rekla da je previse teska za varenje.:D

Elem, od nedavno ucim da ukrasavam torte sa fondanom, ali kada ga istanjim na manje od 5-6mm, cepa se i sav secer upije sa podloge. Moze li mi neko reci gde gresim? I da li ste nekad razvlacile fondan izmedju dva lista papira za pecenje, cula sam da to moze?

Imaš Wow čokoladnu tortu nekoliko stranica iznad...
Što se tiče fondana, rekla bih da ti je premekan čim "pokupi" sav šećer, ali javiće se već neko iskusniji sa fondanom....
Fondan možeš razvući između dva papira za pečenje, celofana ili bez ičega. Opet smatram da je to stvar prakse....

Ima li neko recept za isprobanu, cokoladnu tortu koja moze pod fondan? Ako ne trazim previse, neka bez kikirikija, oraha i slicnog jer su mi pojedini gosti alergicni na iste. Da li je ko probao milka tortu, po receptu bih rekla da je previse teska za varenje.:D

Elem, od nedavno ucim da ukrasavam torte sa fondanom, ali kada ga istanjim na manje od 5-6mm, cepa se i sav secer upije sa podloge. Moze li mi neko reci gde gresim? I da li ste nekad razvlacile fondan izmedju dva lista papira za pecenje, cula sam da to moze?
Bez kikirikija, oraha i sl. ti je mnogo pominjana Zoja, odlična i jako zahvalna za ukrašavanje:
http://forum.krstarica.com/showthre...veti-ideje?p=11305058&viewfull=1#post11305058

Hahahahaha hahahaha
Samo cu toliko reci,kad se neko upusta u tematiku o kojoj veze nema,to tako izgleda,presmesno....hahahahaha

- - - - - - - - - -

Inace Cecili balerina je divnaaaaa,vec sam ti rekla ali nije na odmet ponoviti...:) :cmok2:

Slične teme

Back