jaca_67
Aktivan član
- Poruka
- 1.010
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram pitati jel su ovo sada susene kore?
Meni za kinder bueno bude takva slicna kora i ja se uvek plasim da mi nece valjati?
Isto je pecem na 150C sat vremena ali mi ne ide taj maraschin (doduse ni neznam sta je to)
Tenesa, ziva li si? Cuvaj se zimoce, ali i medjeda, tamo ih ima ko macaka!!Ajd trkni do Prijepolja na one obecane kolace, to je moj kraj, ja castim...Fudbalski teren isporucen sinoc, na obostrano zadovoljstvo. Bila si u pravu, spoj torti se ne vidi ni najmanje, a nisam stavljala gornju zajednicku koru....znaci, ponavljam,BILA SI U PRAVU!!
![]()
Evo link za torticu koju sam radila samo sto sam ja radila duplu mjeru, ali moze se ovdje recimo raditi dupli fil i tri kore i bice savrsena!
http://www.coolinarika.com/recept/cokoladni-ledeni-vjetar/
Eto, pa bas super, bitno je da se nisi sekirala i da ti je islo od ruke. Kako si postigla da ti budu iste visine?
I ja sam se mnogo plasila pogotovu sto slike isprobanog recepta su izgledale kao da nema sanse da bi to islo pod fondan i onda na nagovor jedne kolegice koja isto u mom gradu radi torte odlucim se, pa sta bude. Cvrsta je, samim tim sto se pod tezinom figurica nigde nije pomerila. Ja sam u startu radila duplu meru i za kore i za filove ( svih sastojaka) pa mi je torta kao sto vidis previsoka , pa sam odlucila iduci put da radim isto duple mjere samo sto cu raditi tri kore odnosno malo cu da ih prosirim da bi dobila na sirini torte a ujedno smanjila visinu a fil cu isto da radim duplo jer moje musterije vole kremaste torte. Torta je jako ukusna, mm koji ne voli torte tipa vjetrova se odusevio i rekao da moram cesce da je radim.Parce izgleda EXTRA!!! Jel dovoljno cvrsta za fondan, koliko vidim torta dekorisana izgleda super, a ja se uvijek plasim kako ti raznorazni vjtrovi (spanski, japanski, ledeni...) idu pod fondan?
A jos da te pitam, nije mi bas jasno sta si mislila pod ovih komentarom: dupli fil, tri kore. Znaci, da se u startu radi dupla mjera svih sastojka ili?
Ne znam je li neko vec postavio ovakve slike,namam vremena da trazim.Trebala bih dobos tortu da ukrasim za jednu stariju gospodju,mislim da je glupo fondan preko secerne glazure,a samo slag sa strane mi nije dovoljno.Mislila sam neku kombinaciju sa fondanom,neko cvece npr. Da li neko ima neki predlog u slici?
Ne znam je li neko vec postavio ovakve slike,namam vremena da trazim.Trebala bih dobos tortu da ukrasim za jednu stariju gospodju,mislim da je glupo fondan preko secerne glazure,a samo slag sa strane mi nije dovoljno.Mislila sam neku kombinaciju sa fondanom,neko cvece npr. Da li neko ima neki predlog u slici?