gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
eh da znaš...volke mu oči i oni pipci,noge šta li..uf bre...sanja:uh, zemunski pauk je gadna zivuljka!.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh da znaš...volke mu oči i oni pipci,noge šta li..uf bre...sanja:uh, zemunski pauk je gadna zivuljka!.
gigule:e da samo busom...
ovo je ono totalno off topic
evo brat mi javlja da mu je pauk odneo kola u sred Zemuna...siroma...

sanja:eeeee.... pa nema u mom kraju tramvaja, breeeee....![]()

uz zahvalnost za sve dobre recepte koje sam procitala ovde, a neke i probala.
hvala ti!!!!

Dobro, opredeli se: Hoćeš li ti među tetke ili među decu? :wink:Espanol:Deluje vrlo, vrlo primamljivo! Da li bi i jedan odrastao mogao da se umuva među decu tokom služenja...![]()

Računalo se na faktor snalaženja, mazneš tortu kod dece pa pravo među tetke. Zima kalendarski več počela... :wink:smeh:Dobro, opredeli se: Hoćeš li ti među tetke ili među decu? :wink:Espanol:Deluje vrlo, vrlo primamljivo! Da li bi i jedan odrastao mogao da se umuva među decu tokom služenja...![]()
I jedno i drugo ima svojih prednosti...![]()
jes bogami tetke i deca su najbolje društvo...Espanol:Računalo se na faktor snalaženja, mazneš tortu kod dece pa pravo među tetke. Zima kalendarski več počela... :wink:smeh:Dobro, opredeli se: Hoćeš li ti među tetke ili među decu? :wink:Espanol:Deluje vrlo, vrlo primamljivo! Da li bi i jedan odrastao mogao da se umuva među decu tokom služenja...![]()
I jedno i drugo ima svojih prednosti...![]()
![]()

Da ja ovde ne bih pisala recept koji nije moj,(a fenomenalan je, verujte mi, citava mi kuca mirise na korice od pomorandže,limuna i vanil šećer)pozivam (prozivam) Miru - majstoricu da ga da uz fotos, jer je recept skinut sa njenog sajta, a i provereno znam da ga je pravila više puta. :wink: Zove se Božićni kuglov ...Miroooooooooooooooooooooooo !!!!!