- Poruka
- 43.574
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је моја верзија беле розен. С тим да правим од јаја а не од пудинга. И син воли кокос. Па у бели део ставим кокос, а у жути бадеме и буде као рафаело, али сада нисам бадеме. Може свеже воће уз њу.Делује добро. Која је то торта?
Како ми се свиђа ово посуђе.
То је моја верзија беле розен. С тим да правим од јаја а не од пудинга. И син воли кокос. Па у бели део ставим кокос, а у жути бадеме и буде као рафаело, али сада нисам бадеме. Може свеже воће уз њу.
И нама је Сахер у топ 3. Поготово јер је са домаћим пекмезом и не почињем без 600 гр чоколаде да је правим. И не стављам брашно него млевене орахе који дају влажност па буде сочна.
Ja sam mojima prošle nedelje za rođendan isto pravila torte po njihovoj želji.
Ovom jednom što ne voli slatkiše , tortu sa bananama, jedino tu jede, a ovom drugom zaher tortu, čokoladna. S tim što sam u 1/3 torte sa bananama umesto banana ubacivala jagode, pa sam tako dobila 3 torte![]()
Без рума.Stavljaš malo ruma u nju ili ne ?
Ja kako kad.
Uvek je pravim okruglu,
i pre dok se deca nisu rodila previše nam je bila cela, pa je lepo isečem na 3 ili 4 komada i svaki komad posebno u kesu pa u zamrzivač. Jedan se pojede odmah.
Odlična je i iz zamrzivača , ih !
A i ne moram da gubim vreme da je pravim 200 puta, pa se vuče nepojedena. Ovako ako iskrsnu gosti ili opadne šećer, evo je, iskače iz zamrzivača.![]()
e znaš da ubodeš u centar,,,aje za jagode,,,ali bela čokolada, mh mh mh