Ja juce skinuo 700 mb tezak film za 5 sati sa utorentom.
a oliko ti obicno skida, mislim da bi trebalo da ti skine za 4h
odakle skidas ako ti skida vise vremena od 4-5h?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja juce skinuo 700 mb tezak film za 5 sati sa utorentom.
Pa ukucam na google download torent pa ime fajla i uglavnom trazim da ima puno trackera...a neke fajlove mi skida i po 20 casova i vise....a ista velicina.

Ja imam adsl 512/64 i svaki torrnet mi ide max 30 kb/s! A moze i jos zavisi odnos i broj s/l
LOL al ste smeshni sa likama svog ratio-a na trackerima gde je ogroman broj torrenata freeleech ili im sistem za pracenje ratio-a ne valja (a josh jacha fora je - vashi account-i - downloaded 2-5GB !?) Ma ajde... kad skinete preko 200gb a ratio vam i dalje bude preko 1 na tim trackerima onda mozete da se glupirate - ovako je bezveze...

ja imam 512/64 i svaki torent mi ide brzinom 52-53
retko 45-50
![]()

A cekaj ako ukucam download torrent taj i taj i udjem u sajt i ima tu informacija sta treba najvise da gledam da bi mi brzina bila velika?![]()
prvo ti skidas sa javnih trakera, nema veze ni ako ti nisu forvardovani portovi to je bitno samo za upload ne toliko za download. poslacu ti ja pozivnicu za jedan privatni treker pa probaj
To sto ti pricas za mene su spanska sela....:???::???::???::???:
LOL al ste smeshni sa likama svog ratio-a na trackerima gde je ogroman broj torrenata freeleech ili im sistem za pracenje ratio-a ne valja (a josh jacha fora je - vashi account-i - downloaded 2-5GB !?) Ma ajde... kad skinete preko 200gb a ratio vam i dalje bude preko 1 na tim trackerima onda mozete da se glupirate - ovako je bezveze...
Imam jedno pitanje, ako bi neko mogao da mi odgovori.Unapred hvala.Koristim Telekom ADSL nekih osam meseci.Za taj period sam svaki racun uplatio na vreme.E sta se sad desava.Ovaj necu moci u roku.Tacnije kasnicu nekih 3-4 dana.Sta se tada desava?Da li je neko kasnio sa uplatom i koji je ishod toga?Peace

kao ubrzati torente?
igor