Torrent - Upustvo za upotrebu nalazi se u prvoj poruci -

Ja imam adsl 512/64 i svaki torrnet mi ide max 30 kb/s! A moze i jos zavisi odnos i broj s/l

Možda su ti zatvoreni portovi ako baš svi ne prelaze tu brzinu. Nije teško na javnom izvući 50kB/s ali za veće brzine morate na neki zatvorenog tipa i da ne rezmišljate da li ćete skinuti film koji tražite ili neki xxx podmetnut ili ko zna šta, svašta ljudi kače zato čitajte komentare ako ih ima.

LOL al ste smeshni sa likama svog ratio-a na trackerima gde je ogroman broj torrenata freeleech ili im sistem za pracenje ratio-a ne valja (a josh jacha fora je - vashi account-i - downloaded 2-5GB !?) Ma ajde... kad skinete preko 200gb a ratio vam i dalje bude preko 1 na tim trackerima onda mozete da se glupirate - ovako je bezveze...

A tek ti, danas se riegistrovao i pravo na ovu temu prvi komentar :rotf:
A smo za tebe jedna sličica

b99jqd.jpg

LOL al ste smeshni sa likama svog ratio-a na trackerima gde je ogroman broj torrenata freeleech ili im sistem za pracenje ratio-a ne valja (a josh jacha fora je - vashi account-i - downloaded 2-5GB !?) Ma ajde... kad skinete preko 200gb a ratio vam i dalje bude preko 1 na tim trackerima onda mozete da se glupirate - ovako je bezveze...

u kom si delu planete zemlje kada mozes tek tako da upujes 200gb i odrzavas odlican ratio???

Imam jedno pitanje, ako bi neko mogao da mi odgovori.Unapred hvala.Koristim Telekom ADSL nekih osam meseci.Za taj period sam svaki racun uplatio na vreme.E sta se sad desava.Ovaj necu moci u roku.Tacnije kasnicu nekih 3-4 dana.Sta se tada desava?Da li je neko kasnio sa uplatom i koji je ishod toga?Peace

Ма опуштено, ја сам каснио 4-5 дана и нису ми искључили нет. Ако касниш мало више, искључе ти нет, али чим уплатиш они ти га уључе...

Back