Torrent - Upustvo za upotrebu nalazi se u prvoj poruci -

Za demonoid imam još dve pozivnice, uslov za dobijenje je da održavate Ratio bar odnos 1-1 na nekom poznartom privatnom trackeru, dokaz kao slika koju sam postavio gde se vidi Vaš user name, datim i vreme pošaljite na PP.

nyd3ba.jpg
A sto bas mora da se vidi username? Sto ti nisi stavio da mi vidimo?
A i kakve veze ima demonoid sa "nekim" trekerom, pa ima on svoj i na njemu treba da odrzavas ration ili ce i tebe da izbace;)

A sto bas mora da se vidi username? Sto ti nisi stavio da mi vidimo?
A i kakve veze ima demonoid sa "nekim" trekerom, pa ima on svoj i na njemu treba da odrzavas ration ili ce i tebe da izbace;)

Zato što sam ja okačio sliku javno kao primer da vidite a vi ne javno već da je pošaljete na pp, zašto bi prekrili vaš user name ako je to vaš nalog a ne nekog drugog?
Ima veze sa drugim trackerom, ako na drugom održavaš ratio onda je svestan kako torrent funkcioniše, ima korektan odnos prema ostalim registrovanim članovima od kojih je skino i drži fajl na seed-u da bi i drugi skinuli - predpostavljam da će raditi i na demonoid-u.
Ako ne poštuje pravila onaj koga pozovem i zaradi BAN onda idem i ja sa njim tj. onaj ko ga je pozvao!

Pa isto tako kako moze da udje u statistiku akaunta ako nije njegov?
Totalno je nebitno da se vidi username, i ko si ti da to trazis...
Ako se bojis nemoj da delis pozivnice, a ne izmisljati uzorak krvi, sa DNK profilom i adresom poslati na PP za pozivnicu...A u pitanju su torrenti...nemoj da se pravimo sad svi naivni;)

btw Jel ovo OK
oDunIaAPJ36017.jpg

;);)

Poslednja izmena:
Pa isto tako kako moze da udje u statistiku akaunta ako nije njegov?
Totalno je nebitno da se vidi username, i ko si ti da to trazis...
Ako se bojis nemoj da delis pozivnice, a ne izmisljati uzorak krvi, sa DNK profilom i adresom poslati na PP za pozivnicu...A u pitanju su torrenti...nemoj da se pravimo sad svi naivni;)

A ko si ti da mene pitaš šta ja radim sa svojim pozivnicama i kome ću i na koji način da ih delim a :?::!: Ko si ti da nekom namećeš svoju volju šta će da radi sa svojim pozivnicama i kako da ih deli?

Da si malo više upućen znao bi da je ovo normalno i da svi tako rade kada daju nekom pozivnicu zatvorenog trackera, ako ti tako ne radiš i veruješ nekom na crno bela slova ispisana na forumu onda deli da vidimo. Nisam video da si ponudio pozivnice nekog zatvorenog trackera da pomogneš nekom a smeta ti što ja hoću da ih podelim? :thumbdown:

A ko si ti da mene pitaš šta ja radim sa svojim pozivnicama i kome ću i na koji način da ih delim a :?::!: Ko si ti da nekom namećeš svoju volju šta će da radi sa svojim pozivnicama i kako da ih deli?

Da si malo više upućen znao bi da je ovo normalno i da svi tako rade kada daju nekom pozivnicu zatvorenog trackera, ako ti tako ne radiš i veruješ nekom na crno bela slova ispisana na forumu onda deli da vidimo. Nisam video da si ponudio pozivnice nekog zatvorenog trackera da pomogneš nekom a smeta ti što ja hoću da ih podelim? :thumbdown:
A ko si ti???
Ako hoces deli, niko ti ne brani...Ali zahtevati username, pa logicno i mail gde da se posalje pozivnica meni ne zvuci nimalo normalno.
Zasto ti ne zavrsava posao da budes siguran slika koju sam ja poslao. Ciji to moze da bude racun nego moj-jer sam ulogovan u njega.

Ali posto je to najnormalnije radi sta hoces, a ko hoce nek ti salje:bye:

Ja sam jedna dobra duša koja hoće da pomogne tako što će pokloniti pozivnicu a ti si neko kome to smeta :dontunderstand: a ne deliš pozivnice a usput bi da namećeš drugima šta će da rade sa svojim pozivnicama i kako da ih dele a ti ih opet da ponovim ne deliš :nono:
Šta tebi treba da smeta što neko hoće nekom da pokloni pozivnicu nije mi jasno al i ne trudim se da razumem ;) nemam ja vremena za to :ok:

ma sto ste smesni, toliko je jednostavno izmeniti podatke (brojke) u ratio profilu da bi se iznenadili.
ratio profil je jako lako lazno predstaviti, a za to nije potreban nikakav fotoshop ili sl.
ovo ne pricam zato da bih vam isto preporucila, samo zelim da vam kazem da oslanjanje na neke takve podatke i nije neka sigurnost, pogotovo ako baratate sa trackerima viseg levela.... a to cete shvatiti onda kada dodjete do trackera viseg levela. :-)
kako doci do trackeral viseg levela..... to je vec pitanje....
ja sam svoje nabavila na crnonabelo.org, a vi pozurite jer se uskoro zatvaraju registracije...

ma sto ste smesni, toliko je jednostavno izmeniti podatke (brojke) u ratio profilu da bi se iznenadili.
ratio profil je jako lako lazno predstaviti, a za to nije potreban nikakav fotoshop ili sl.
ovo ne pricam zato da bih vam isto preporucila, samo zelim da vam kazem da oslanjanje na neke takve podatke i nije neka sigurnost, pogotovo ako baratate sa trackerima viseg levela.... a to cete shvatiti onda kada dodjete do trackera viseg levela. :-)
kako doci do trackeral viseg levela..... to je vec pitanje....
ja sam svoje nabavila na crnonabelo.org, a vi pozurite jer se uskoro zatvaraju registracije...

sa ovim oko ratioprofila se slazem :)

Pa kad je tako recite mi oxxy i dehi15697 vidim ti si tamo admin zašto tamo tražite i speedtest i i torrent statistika? Zašto se ovde ja ne bi oslonio na to a vi se oslanjate tamo na to?

dehi15697:
Pravilo giveawaya:
Otvorite topik u podforumu Giveaway , u topiku postavite ime ili imena trakera čije pozivnice posedujete i koliko ih imate na raspolaganju, postavite vaše zahteve koji mogu biti samo i iskljucivo ratiodokazi (ratioproff), speedtest i torrent statistika. Post prepravite onda kada poklonte neku pozivnicu tako što ćete napisati da ste je poklonili i kome. Kada poklonite sve pozivnice iz vašeg giveawaya zaključajte topik ili se obratite administratoru da zaključa topik. Pozivnica mora biti aktivna minimum 15 dana na ovom forumu. Kome će se pozivnica pokloniti odlučuje samo onaj koji pozivnicu i poklanja, kada je neko ispunio uslov ne mora dobiti pozivnicu ali može tražiti objašnjenje zašto je nije dobio, jer vlasnik pozivnice odlučuje kome će je pokloniti.

Ok je sve ovo što se mene tiče ali nije ok ovde pričati jedno a tamo drugo.

mogu ti pokazati neke ratioprofile ako zelis, ali na PP :)

Ti si mi poznat od ranije sa drugih trackera na koji si registrovan - znam da održavaš ratio itd.
a znaš i sam kako je kad neko skine nešto i odmah zbriše. Nisu svi vični da lažiraju svoj ratio a kako dosta koristi javne tražilice tj. skine i zbriše pa i nije registrovano na zatvoreni tracker pa nema šta da okači kao dokaz.

Imaš za torrentbits.ro? Bio sam registrovan ali nisam se logovao dugo i izbrisali nalog, *** mada bolje tu nego na karagarga :)

Ja sam jedna dobra duša koja hoće da pomogne tako što će pokloniti pozivnicu a ti si neko kome to smeta :dontunderstand: a ne deliš pozivnice a usput bi da namećeš drugima šta će da rade sa svojim pozivnicama i kako da ih dele a ti ih opet da ponovim ne deliš :nono:
Šta tebi treba da smeta što neko hoće nekom da pokloni pozivnicu nije mi jasno al i ne trudim se da razumem ;) nemam ja vremena za to :ok:
Budi ti dobra dusa koliko hoces. Pozivnice deli niko ti ne brani.
Ali podatak koji ti trazis NE TREBA da te interesuje...zasto-zato, necemo da se pravimo naivni
A ako do sad nisi provalio o cemu pricam pogledaj onu sliku sto sam shvatio i videces jos jedan razlog za to.

btw
Mnogo slobode sebi dajes da tvrdis da li neko daje pozivnice ili ne;)

Back