Cantona7
Zainteresovan član
- Poruka
- 103
Ne mislimo bukvalno dozvoliti, vec da bi ipak trebala prvo da se konsultujes sa deckom (muzem).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cantona7:Ne mislimo bukvalno dozvoliti, vec da bi ipak trebala prvo da se konsultujes sa deckom (muzem).
despot stefan:Hoces da kazes da ces skinuti gornji deo i setati po plazi iako tvom muzu ili decku to smeta?Imas svakakvih ljudi,nisu svi slobodnih shvatanja!Sto se mene licno tice ja volim da se moja devojka obuce izazovno ili sine gornji deo bas iz razloga koji je naveden,mnogi mogu da gledaju ali je ona ipak moja cura!!! 8)
Srdj@n:Pa dobro ne znam sto bi ti branio pred drustvom!? Toliki devojke furaju toples i to bi trebalo vec jednom da je postalo normalno i ne slazem se sa stavom gore da takve devojke ljudi gledaju kao "raspandrkace" ... sta vise mislim da vise niko i ne obraca paznju na njih.
malavelika:za Cantona7-mozda to nekome nije normalno, ali nama jeste-sa njegovim drustvom imam potpuno otvoren i slobodan odnos, mozda zato sto ih posle tolikih godina smatram "svojim drustvom"-vecinu njih sam videla i potpuno nage, a pred nekima bih se i ja skinula...ne vidim da se posle toga "gledamo" drugacije, valjda vise nismo napaljeni klinci koji kad vide neciju ribicu smatraju da je ta "takva i takva" i da im je to osnov po kome formiraju svoje misljenje o nekome...nikada ne bih bila sa osobom koja daje sebi za pravo da mi "brani" nesto (naravno, mislim na "normalne stvari" i to "normalne" po zajednickim standardima-valjda zato i razimo osobu sa kojom se ti standardi poklapaju)
nemam nishta protiv egzibicionizma, u svakom sluchaju..
ne, nije to zena koju niko ne gleda, pa se skinula da bi neko buljio u njene sise..tu se vishe radi o konstantnoj potrebi za privlachenjem paznje, shto je vishe odlika nezrelih, neispunjenih osoba..ili cemo reci da je to osoba svesna svog divnog izgleda, unutrashnjih i spoljashnjih kvaliteta, oslobodjena stida, predrasuda i stega? sve je dozvoljeno..
i dalje mnogo vishe volim erotichnost koja svakako ne predstavlja pokazivanje intimnih delova tela shirokom auditorijumu..