Toples vase devojke na plazi...

Da li ste bili u topleu na plazi?

• Ukupno glasova
    8
  • Anketa je zatvorena .
Cantona7:
Ne mislimo bukvalno dozvoliti, vec da bi ipak trebala prvo da se konsultujes sa deckom (muzem).

:lol: :lol: :lol:

ТЕРМИНОЛОГИЈА је овде врло важна, јер говори о суштини односа!

Мени у вези не треба тата, него мушкарац који поштује моје одлуке и моје изборе. Никада ми није падало на памет да се ''консултујем'' са било ким поводом топлеса, али да је ико изразио непријатност или да ме је ико замолио да не будем у топлесу, вероватно бих прихватила.

Жена није власништво мушкарца (ни обрнуто) да би требало да тражи дозволу за било шта што се тиче само ње.

despot stefan:
Hoces da kazes da ces skinuti gornji deo i setati po plazi iako tvom muzu ili decku to smeta?Imas svakakvih ljudi,nisu svi slobodnih shvatanja!Sto se mene licno tice ja volim da se moja devojka obuce izazovno ili sine gornji deo bas iz razloga koji je naveden,mnogi mogu da gledaju ali je ona ipak moja cura!!! 8)

A sto ne svi? A znam: NE dozvoljavaju im zene, devojke?! Da, da - da zatvorimo krug dozvoljavanja...

Kakva ti je to naslada - "ali je ona ipak moja cura"? Sto "ipak"? Gledali, al' nisu poye8ali? Pa se tesis da je, jos uvek, tvoja cura?

za Cantona7-mozda to nekome nije normalno, ali nama jeste-sa njegovim drustvom imam potpuno otvoren i slobodan odnos, mozda zato sto ih posle tolikih godina smatram "svojim drustvom"-vecinu njih sam videla i potpuno nage, a pred nekima bih se i ja skinula...ne vidim da se posle toga "gledamo" drugacije, valjda vise nismo napaljeni klinci koji kad vide neciju ribicu smatraju da je ta "takva i takva" i da im je to osnov po kome formiraju svoje misljenje o nekome...nikada ne bih bila sa osobom koja daje sebi za pravo da mi "brani" nesto (naravno, mislim na "normalne stvari" i to "normalne" po zajednickim standardima-valjda zato i razimo osobu sa kojom se ti standardi poklapaju)

malavelika:
za Cantona7-mozda to nekome nije normalno, ali nama jeste-sa njegovim drustvom imam potpuno otvoren i slobodan odnos, mozda zato sto ih posle tolikih godina smatram "svojim drustvom"-vecinu njih sam videla i potpuno nage, a pred nekima bih se i ja skinula...ne vidim da se posle toga "gledamo" drugacije, valjda vise nismo napaljeni klinci koji kad vide neciju ribicu smatraju da je ta "takva i takva" i da im je to osnov po kome formiraju svoje misljenje o nekome...nikada ne bih bila sa osobom koja daje sebi za pravo da mi "brani" nesto (naravno, mislim na "normalne stvari" i to "normalne" po zajednickim standardima-valjda zato i razimo osobu sa kojom se ti standardi poklapaju)

To je super kad imate takav odnos ;) A sad necemo da ulazimo u to sto ste se skidali jedni pred drugima i sta ste tad radili :D Onda opusteno mozete i zajedno na nudisticku...
A ovo poslednje se podrazumeva, ne kaze dzaba nas narod " nasla vreca zakrpu" ;)

nije poenta dal' se nekome neshto svidja ili ne, i da li prihvata ili ne..
normalno da cu raditi stvari koje mi prijaju, bez obzira shto mi neko sugerishe neshto..moje sise, moja stvar..nemam nameru njima da privlachim paznju i da se osecam neprijatno zbog pogleda, koji mi, u svakom sluchaju ne fale..

А и ти сад!
Испада да жене носе топлес зато да би привлачиле погледе јер их нико други не гледа! Егзибиционисткиње, или шта?
Мени је сасвим ОК то што нека не жели да носи топлес, али нећу зато прогласити да је тако одлучила зато што има лоше сисе, или зато што је малограђанка, или тако нешто!

nemam nishta protiv egzibicionizma, u svakom sluchaju..
ne, nije to zena koju niko ne gleda, pa se skinula da bi neko buljio u njene sise..tu se vishe radi o konstantnoj potrebi za privlachenjem paznje, shto je vishe odlika nezrelih, neispunjenih osoba..ili cemo reci da je to osoba svesna svog divnog izgleda, unutrashnjih i spoljashnjih kvaliteta, oslobodjena stida, predrasuda i stega? sve je dozvoljeno..
i dalje mnogo vishe volim erotichnost koja svakako ne predstavlja pokazivanje intimnih delova tela shirokom auditorijumu..

Sigurno je daima i oni zena i devojaka koje se na plazi skinu ne bi li privukle neciju paznju, ali prava draz toplesa je da se devojka oseca slobodno i potpuno nesputano. Devojke sa kojima sam o tome pricao a koje su prevazisle eventualnu pocetnu nelagodnost kaze da je rec o jako dobrom osecaju koji im maksimalno godi... i na plazi i u vodi... A usput sto taj prizor jako prija muskarcima to je plus.

Цитат:
nemam nishta protiv egzibicionizma, u svakom sluchaju..
ne, nije to zena koju niko ne gleda, pa se skinula da bi neko buljio u njene sise..tu se vishe radi o konstantnoj potrebi za privlachenjem paznje, shto je vishe odlika nezrelih, neispunjenih osoba..ili cemo reci da je to osoba svesna svog divnog izgleda, unutrashnjih i spoljashnjih kvaliteta, oslobodjena stida, predrasuda i stega? sve je dozvoljeno..
i dalje mnogo vishe volim erotichnost koja svakako ne predstavlja pokazivanje intimnih delova tela shirokom auditorijumu..

Бокте, ако су оне у топлесу жене са ''константном потребом за привлачањем пажње, незреле, неиспуњене, особе без унутрашњих квалитета''...какви ли су тек јадни нудисти?! Бррр...:?

Нисам од ТЕБЕ очекивала овакво становиште.:roll:

До пре неколико деценија и чланак на нози се сматрао интимним делом тела! Хехе...замисли тек како су егзибиционисткињама проглашаване оне којима је широки аудиторијум видео ту интиму? (На двору краљице Викторије била је забрањена реч НОГА јер се сматрала непристојном и интимном!:lol: )

Жена која жели да се осигура да нико неће буљити у њу и њено тело требало би да носи зар и фереџу..(мада ми се чини да би тек тада буљили:roll: )!

Не верујем да би се ти лети одрекла удобности шорца, мајице на бретеле или кратке сукње и обукла до грла закопчану хаљину до чланака, само да не би случајно неко помислио да си незрела и неиспуњена и да немаш духовних квалитета! Да ли жене које носе шорц или мајице на бретеле то чине зато да би привлачиле пажњу јер немају других квалитета, или зато што им је једноставно тако пријатније, лакше, опуштеније! :roll:

Колико ја знам људи иду на плажу да би се сунчали и купали, а не да би се приказивали другима и будили еротске жеље у непознатим људима!!!
Додуше, бар ја идем на плажу због тога, а ко мисли другачије, то говори о њему, не о мени!:wink:

nekada chlanak, danas sise..nije to nishta chudno..jednoga dana intimnost ce biti strana rech..wtf is it?
nudiste nikako necu da mesham u ovo..nudizam je super stvar..kada budem imala potrebu da se skinem, skinucu se na nudistichkoj plazi, bez problema..
privlachnu osobu ce gledati i ako je zakopchana do grla..znamo da to nema veze..
da, na plazu treba ici opushten, a ja svo vreme govorim svoje mishljenje i to da ne bih bila opushtena da shetam sise okolo..da se razumemo, moje sise su sasvim ok, a isto tako su strashna erogena zona, tako da bi me mali pirkajuci vetric doveo u predorgazmichno stanje ..
sasvim je ok i podrzavam tvoju opushtenost i nemoj da te zivciraju komentari, moji ili bilo chiji..jasno ti je koliki je broj primitivaca koji drugachije tumache..a ja, svakako, nisam jedna od njih..

Back