valja to i na leto. regulise disanje,,,kako je sada zima,,,a predviđaju poprilichno jaku,,, grejana rakija je tradicionalni jutarnji ritual,,,![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
valja to i na leto. regulise disanje,,,kako je sada zima,,,a predviđaju poprilichno jaku,,, grejana rakija je tradicionalni jutarnji ritual,,,![]()
Ovde se me govori o čaju, pročitaj opetako je toplo to se zove caj sa medom i limunom
ali ne, pa ja limunadu i pravim sa medom, i lakse se umuti ako voda nije ledena, - sobna temperatura, 'de cu toplu vodu?
U pravu si, video sam i ja posle da je zaista pravi (bar po formalnim diplomama koje poseduje) a ne "singi.dingi" lekar...i zaista je bio i profesor na glavnom (državnom) medicinskom fakultetu BU...Pronašla sam podatke o ovom profesoru Medicinskog fakulteta
https://www.stetoskop.info/doktor/vojislav-perisic
topla voda samo za tusiranje, pranjeOvde se me govori o čaju, pročitaj opet
A s tobom mi se nešto ne da sada ubedjivati![]()
a zamisli kafu, treba da pijem obicnu toplu vodu iz haparata za kafu?Eto sad se setih da sam limun zaboravila da kupim![]()
Zamišljam i sve me neka jeza prolazia zamisli kafu, treba da pijem obicnu toplu vodu iz haparata za kafu?
,,,e za leto patentirao sam,,,neshto sjajno,,,valja to i na leto. regulise disanje![]()
,,,polako malo zmaju,,,bez zhustrine,,,Kakva lupetanja - "Od meda se pravi jedan preperat koji se zove perga( ???)..." i sl. budalaštine i
Ne obecava,,,e za leto patentirao sam,,,neshto sjajno,,,
,,,hladno pivo sa toplom vodom i limunom,,,em imunitet skache em zhivciracija na minimum,,,
,,,epa ako pozhe topli sladoled,,, mozhe i ovo,,,![]()
,,, pa to je techna forma vitamina C i B complex,,,,Ne obecava, em toplo, em limun i pivo
![]()
Samo da se ne pretera sa C vit.,,, pa to je techna forma vitamina C i B complex,,,,![]()
,,,,neće,,,Samo da se ne pretera sa C vit.![]()
To i dalje ne znači da nije lupetanje napisati - "Od meda se pravi jedan preperat koji se zove perga"... Tj. to je kao kad bismo rekli da se OD nekih kvasaca pravi vino ili da se OD nekih bakterija pravi jogurtperga_,,, polen + nekoliko kapi meda,,,
,,,kao hrana skladirana u saće,,,
,,,med _od nektar,,,
,,,parga _hrana za pchele,,,od polena
,,,opet bez tih nekoliko kapi meda nema nishta,
moglo se i bez boldovanaog.To i dalje ne znači da nije lupetanje napisati
zimi greje, leti 'ladi, k'o antifriz - e jesi ludvalja to i na leto. regulise disanje![]()
koronu tako sluze ovde, sa limunom, ili pre lime, nista ti nisi patentirao,,,e za leto patentirao sam,,,neshto sjajno,,,
,,,hladno pivo sa toplom vodom i limunom
Da, trebalo bi trošiti...
ovih dana proverim vadi li Pergu pčelar od kojeg kupujem med i šta mi može reći na tu temu.Mislim da je trenutna cena perge u Srbiji 500 - 700 eur/kg
ma razumem te, a opetMožda se u ovakvim tržišnim divotama Srbije krije deo objašnjenja zašto koristim malo "emotivnije" izraze u mojim postovima kad komentarišem pojave u svojoj zemlji...