TOP 3 najbolje grupe po vama.

tekstovi metalike su ozbiljniji, to stoji
acdc ja obozhavam, ali JESTE ochigledna jedna mana koju ne mogu da izostavim - teme su im obichno uvek o rocku, paklu, vrelini (vatri nekoj ili neshto tako, varijacije) itd.
mislim da imaju vishe od 15 razlichitih pesama koje u svom nazivu imaju rech ROCK
shto pokazuje izvesnu dozu nekreativnosti
pa imaju par sa rechju DINAMITE, pa T.N.T. :lol:
pa Hells Bells, Hell aint a bad place to be, Hell or high water, highway to hell.......
ima dosta primera gde se vidi nekreativno sastavljanje tekstova, ali ja njih izuzetno poshtujem i volim da slusham
samo sam istakao tu jednu manu
e da moja drugarica kazhe da ih ne voli jer su "razgacene dede na bini"
e sad da li to ulazi u obzir... :lol:

tekstovi metalike su ozbiljniji, to stoji
acdc ja obozhavam, ali JESTE ochigledna jedna mana koju ne mogu da izostavim - teme su im obichno uvek o rocku, paklu, vrelini (vatri nekoj ili neshto tako, varijacije) itd.
mislim da imaju vishe od 15 razlichitih pesama koje u svom nazivu imaju rech ROCK
shto pokazuje izvesnu dozu nekreativnosti
pa imaju par sa rechju DINAMITE, pa T.N.T. :lol:
pa Hells Bells, Hell aint a bad place to be, Hell or high water, highway to hell.......
ima dosta primera gde se vidi nekreativno sastavljanje tekstova, ali ja njih izuzetno poshtujem i volim da slusham
samo sam istakao tu jednu manu
e da moja drugarica kazhe da ih ne voli jer su "razgacene dede na bini"
e sad da li to ulazi u obzir... :lol:

Pa ko kaze da pesma mora da bude dobra,a da joj je tekst OZBILJAN!?

Fanboys
lipsrsealed.gif

hahahahahaha Koliki ti je IQ?:D

ispravka..5-6 godina...
IQ mi je iznad proseka, po mensinom testu....a to pitas verovatno zato sto si radila neki IQ test o holivudskim zvezdama i tracevima na fejsbuku pa ti pokazalo 250..pa sad tripujes da si hiper inteligentna..
PS: ne zelim da znam tvoj iq, posto si verovatno u "mesni" ili tak nes..nije da ti ne bi verovao, ali zadrzi to za sebe..;)

hebes i IQ i sve sto znas ako se ponasas i razmisljas ko dete od 13-14 god...
cao ,zdravo..

a ni tekstovi im nisu baš nešto zreli.
obajsni mi zasto ovo mislis..?
i zasto mislis da su tekstovi ac/dc -a bolji, ozbiljniji ili sta god...?

Nisam rekla da su bolji...već da je muzika bolja, a da bi bend bio dobar tekstovi i nisu od ključnog značaja....i iskreno pre ću slušati

It was one of those nights
When you turned out the lights
And everything comes into view
She was taking her time
I was losing my mind
There was nothing that she wouldn't do
It wasn't the first
It wasn't the last

nego

I got something to say
I killed your baby today and it
Doesn't matter much to me
As long as it's dead

I got something to say
I raped your mother today
As long as she spread

Mada ovo i nije tema za ovakvu raspravu zašto jednostavno ne poštujete ukus nekoga drugog...nije to tako teško, bez vređanja bendova...a i tema glasi Top tri najbolja benda po VAMA, a nE NAMETNITE SVOJE MIŠLJENJE.

Nisam rekla da su bolji...već da je muzika bolja, a da bi bend bio dobar tekstovi i nisu od ključnog značaja....i iskreno pre ću slušati

She was taking her time
I was losing my mind
It wasn't the first
It wasn't the last

nego

I got something to say
As long as it's dead

I got something to say
As long as she spread

Mada ovo i nije tema za ovakvu raspravu zašto jednostavno ne poštujete ukus nekoga drugog...nije to tako teško, bez vređanja bendova...a i tema glasi Top tri najbolja benda po VAMA, a nE NAMETNITE SVOJE MIŠLJENJE.

vrlo relativna stvar, mozda je tebi bolja, ali to je tvoj ukus...
za text koji si navela..svaki bend ima svoje lose pesme..a ti si bas jednu od njih stavila..ali ok...

She was taking her time
I was losing my mind
It wasn't the first
It wasn't the last

nego

I got something to say
As long as it's dead

I got something to say
As long as she spread

TOUCH TO MUCH!!!!!!!!!!!!

ispravka..5-6 godina...
IQ mi je iznad proseka, po mensinom testu....a to pitas verovatno zato sto si radila neki IQ test o holivudskim zvezdama i tracevima na fejsbuku pa ti pokazalo 250..pa sad tripujes da si hiper inteligentna..
PS: ne zelim da znam tvoj iq, posto si verovatno u "mesni" ili tak nes..nije da ti ne bi verovao, ali zadrzi to za sebe..;)

hebes i IQ i sve sto znas ako se ponasas i razmisljas ko dete od 13-14 god...
cao ,zdravo..

e aj necu da se raspravljam vise sa tobom ne znam vise cemu ovo vodi,ako ne delis neko misljenje sa mnom onda nemoj da me vredjas...;)

Back