''Angus Young''
Aktivan član
- Poruka
- 1.740
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma vidis da je retard... Ti iz satyricona ne mogu ni u snovima da budu ni 2% AC/DC-a... A za metaliku nije potrebno trositi reci... Mislim Metallica na prva 3 albuma je extra, ali ovo posle toga, ST. ANGER i ostala sranja, to ne treba da se ubraja u metal, to je zivo SRANJE
E moj decace nije Metallica samo Death magnetic,St. Anger,Kill em all,Ride the lightening i Master of pupets.Metallica je i Garage Days Re-Revisited,...And Justice For All,Metallica (Black Album),Load,Reload,Garage Inc. (Disc 1),Garage Inc. (Disc 2).Kad preslusas diskografiju javi se.Ma vidis da je retard... Ti iz satyricona ne mogu ni u snovima da budu ni 2% AC/DC-a... A za metaliku nije potrebno trositi reci... Mislim Metallica na prva 3 albuma je extra, ali ovo posle toga, ST. ANGER i ostala sranja, to ne treba da se ubraja u metal, to je zivo SRANJE
Odlican izbor.metallica
gansi
ac/dc
Odlican izbor.
Ma vidis da je retard... Ti iz satyricona ne mogu ni u snovima da budu ni 2% AC/DC-a... A za metaliku nije potrebno trositi reci... Mislim Metallica na prva 3 albuma je extra, ali ovo posle toga, ST. ANGER i ostala sranja, to ne treba da se ubraja u metal, to je zivo SRANJE
nisi ti jos dovoljno muzicki zreo za metallicu a kamoli za satyricon. mnogo je lakse iskljuciti mozak i slusati kako bruce dick zavija po milioniti put nego ozbiljno preslusati neku grupu.
ACDC
Pink Floyd
Eto prve dve...neko reče da je Metalika bolja od ACDCa...dajte...ti likovi bolji od ACDCa, slušam ja njih, ali pobogu......![]()
metallica
gansi
ac/dc
nisi ti jos dovoljno muzicki zreo za metallicu a kamoli za satyricon. mnogo je lakse iskljuciti mozak i slusati kako bruce dick zavija po milioniti put nego ozbiljno preslusati neku grupu.
Za Metaliku baš treba zrelost....![]()
Naravno da treba zrelost!
Mrzim kad ljudi podcenjuju metallicu samo zato sto gomila klinaca(pozera) nosi njihove majice.
I ja bih mislila da je sranje kad bi znala samo enter sendmen i sed bat tru!
Niko od vas sto prosipate pamet nije cuo pesme kao sto su orion, to live is to die, bleeding me...
Eeeeeeeeeeee vidis... Tokio hotel je ROCK, sta se cudis?![]()
Metallica je za sva godista.O muzičkim ukusima nećemo da govorimo...Metaliku sam baš, baš slušala jedno vreme...pogodi kad??Počela sam u šestom osnovne i jednostavno sam je prerasla.....A što se tiče tih klinaca pozera...oni ne igraju nikakvu ulogu, više sam viđala majica Mejdena, pa mogu da kažem da je to jedan prvoklasan bend iako ga ne slušam aktivno...
ACDC
Pink Floyd
Eto prve dve...neko reče da je Metalika bolja od ACDCa...dajte...ti likovi bolji od ACDCa, slušam ja njih, ali pobogu......![]()
O muzičkim ukusima nećemo da govorimo...Metaliku sam baš, baš slušala jedno vreme...pogodi kad??Počela sam u šestom osnovne i jednostavno sam je prerasla.....A što se tiče tih klinaca pozera...oni ne igraju nikakvu ulogu, više sam viđala majica Mejdena, pa mogu da kažem da je to jedan prvoklasan bend iako ga ne slušam aktivno...
NIsam preletela i dan danas ih ponekad pustim, ali i nisu nešto kvalitetni....pričam o mogućnostima muzičara....ima mnooogo boljih bendova od njih.Ja nisam ničiji izbor uvredila već samo kažem da oni ne zaslužuju takva mesta na listi....
NIsam preletela i dan danas ih ponekad pustim, ali i nisu nešto kvalitetni....pričam o mogućnostima muzičara....ima mnooogo boljih bendova od njih.Ja nisam ničiji izbor uvredila već samo kažem da oni ne zaslužuju takva mesta na listi....
Onda slusaj ac/dc i uzivaj.Ne mogu da se porede ti bendovi.Metallica je metal bend i akcenat stavlja na kritiku drustva.Ac/dc je jedan izvrstan rok bend,ali ako se njihova muzika sagleda u potpunosti shvatices da ti je mnogo vise zrelosti potrebno da slusas Metallicu.NIsam preletela i dan danas ih ponekad pustim, ali i nisu nešto kvalitetni....pričam o mogućnostima muzičara....ima mnooogo boljih bendova od njih.Ja nisam ničiji izbor uvredila već samo kažem da oni ne zaslužuju takva mesta na listi....