Guitar_Thrill
Aktivan član
- Poruka
- 1.821
A AC/DC?
pa ovo je tema "TOP 3 najbolje", da nije bilo ovog top, onda bih ubacio ac/dc...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A AC/DC?
napaljeni kengurcici nisu ni u top 100.
METALLICA
GN'R
SATYRICON
(TRENUTNO)
pa ovo je tema "TOP 3 najbolje", da nije bilo ovog top, onda bih ubacio ac/dc...
Ma to sto ti obozavas ac/dc je tvoja stvar. To sto je nekada bio ac/dc ni ne potseca na ovu komercijalu sada, a i Brajan nema nikakav glas. Djile iz grupe muda varena ima isti kao on glas.
napaljeni kengurcici nisu ni u top 100.
METALLICA
GN'R
SATYRICON
(TRENUTNO)
Ma to sto ti obozavas ac/dc je tvoja stvar. To sto je nekada bio ac/dc ni ne potseca na ovu komercijalu sada, a i Brajan nema nikakav glas. Djile iz grupe muda varena ima isti kao on glas.
Pa priznajem da su sada ac/dc postali komercijala,ali nije to prava komercijala ipak se nekako jedva drze onog njihovog starog zvuka
a koji matori pevac ima glas kao ranije(osim Stevena Tylera koji je izuzetak)? Plant? Gillan? Coverdale? ni jedan.....glas ocigledno, nazalost, ide sa godinama.....a Brian je kidao na Back in Black i For Those About to rock.......
A drugo pa 99% starih bendova, ne podseca na ono sto danas rade...pa sta onda ne treba da ih navedemo ovde...?![]()
To je tacno,i nemoj da mislis da ja nesto *****,m , i ja volim da nekad cujem ac-dc. Ali trenutno nije medju prva tri najbolja benda. Moze samo omiljena![]()
1. Aerosmith
2. Parni Valjak
3. Dvoumim se izmedju Ac / dc i Osmog Putnika...
1.The Beatles
2.The Doors
3.The Rolling Stones
a koji matori pevac ima glas kao ranije(osim Stevena Tylera koji je izuzetak)? Plant? Gillan? Coverdale? ni jedan.....glas ocigledno, nazalost, ide sa godinama.....a Brian je kidao na Back in Black i For Those About to rock.......
A drugo pa 99% starih bendova, ne podseca na ono sto danas rade...pa sta onda ne treba da ih navedemo ovde...?![]()
Meni je Brian bolji od Bon-a... A ovako, pevac moze da peva bolje nego ikad i u pedesetim godinama, samo ne treba da se drogira, da je alkoholicar i da VODI RACUNA O SVOM GLASU... zivi primer - najbolji heavy metal pevac - BRUCE DICKINSON![]()
Meni je Brian bolji od Bon-a... A ovako, pevac moze da peva bolje nego ikad i u pedesetim godinama, samo ne treba da se drogira, da je alkoholicar i da VODI RACUNA O SVOM GLASU... zivi primer - najbolji heavy metal pevac - BRUCE DICKINSON![]()
Ja sam se priajtno iznenadio kako je Brian otpevao koncert u BG...mislio sam da ce biti losije
a sto se tice Dickinsona....i njega smatram nekom vrstom izuzetka, jer mu se glas promenio,ali i dalje je "pogodan" za pevanje toga sto peva.....kao i Tyler,kada cujes prve i poslednje albume Aerosmitha,kao da nije isti pevac....dobro kod Dickinsona nije takva razlika, ali ipak je drugacije![]()
Maidene I tokio hotel1.Iron Maiden
2.Tokio Hotel
3.Foo Fighters
Maidene I tokio hotel![]()
Od ovih grupa ovde sto si nabrojao su jedino dobri Gansi,a metallica i ova druga grupa mogu da se klanjaju AC/DC-u.