момоа
Stara legenda
- Poruka
- 75.497
Maleka nisam mnogo gledao, a Cera je deo te osovine zla Rogen-Jonah-Franco, ali nije mi toliko malevolentan kao ovi pomenuti. Deluje kao dobronamerni berštre.Jesi, Rami Maleka
i Michaela Ceru
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maleka nisam mnogo gledao, a Cera je deo te osovine zla Rogen-Jonah-Franco, ali nije mi toliko malevolentan kao ovi pomenuti. Deluje kao dobronamerni berštre.Jesi, Rami Maleka
i Michaela Ceru
onih 10 najgorih domacih mogu isto u 10 najgorih generalno sto se mene tice10. shawshank redemptiong
9.kum drugi deo
8.kum prvi deo
7.kum peti deo
6.mrak film
5.sekula se opet ženim
4.inception
3.kum treći deo
2.lepa sela lepo gore
1.warriors
sad ti malecki
e što se mene tiče nemogu,mora ćeš da se potrudiš malo višlje,ko što sam i jaonih 10 najgorih domacih mogu isto u 10 najgorih generalno sto se mene tice
neznači,šalijo sam se većinom,neznam kako nisi to skonto lepotane,nisam ni gledo taj filam@pupčana vrpca znaci i tvoj voljeni Sekula ide na listu
evo:e što se mene tiče nemogu,mora ćeš da se potrudiš malo višlje,ko što sam i ja
neznači,šalijo sam se većinom,neznam kako nisi to skonto lepotane,nisam ni gledo taj filam
ete,vidiš da ipak nisu svi domaćievo:
1. Svemirci su krivi za sve
2. Sekula (koji god)
3. Hajde da se volimo (koji god)
4. Zikina dinastija (koji god)
5. Seljaci
6. Sabrina
7. Silent Night
8. Get Rich or Die Tryin'
9. Kung Fu Hustle
10. Expendables
Di je Bili Zejn?Top 10 zaboravljenih glumaca:
10. Cuba Gooding Jr.
9. Hugh Grant
8. Matthew Broderick
7. James Woods
6. Armand Assante
5. Tim Robbins
4. Roberto Benigni
3. Jim Carrey
2. Gérard Depardieu
1. Richard Gere
Nisam mogao sve da ih stavim u top 10, među glumicama ih ima barem još toliko.Di je Bili Zejn?