top 10

Top 10 dobrih zapadnjačkih filmova u koje nisu natiskani ped*eri i osobe tamnije boje kože, ili ih se barem ne prikazuje u pozitivnom svjetlu:

1. Mad Max
2. Mad Max 2
3. Conan the Barbarian
4. LOTR
5. LOTR 3
6. Blade Runner
7. Jaws
8.The Silence of the Lambs
9. The Departed
10) The Gangs of New York
LOTR je užasno bled i dosadan, fali vrele crnačke krvi

Mislim da je americka kinematografija pukla i sad definitivno dominiraju druge zemlje poput Juzne Koreje, zatim ima tu i neke Juzno-Americke zemlje poput Argentine, naravno Evropa....Skandinavci imaju dobre filmove....barem to je moje neko zapazanje.
Slažem se, ali i kod Azijata sve više i više dolazi do neke blage amerikanizacije, iako, još su svjetlosne godine daleko od pošasti koja je zahvatila američku kino industriju.

😡

Čuo sam za taj film, ne mislim to gledati.
Nego, izguglao sam sliku njega i supruge mu, dobro se vidi nos.
Ima li uopće potrebe pitati, kojem narodu gospođa pripada?
Her father is of Italian and English descent, and her mother is Jewish. Jao divno, nisam ni znao za ovu triviju. :heart:

Eto, jevrejski i crnački narod su ponovo u zagrljaju, nije ni čudo što mu filmovi bivaju toliko dobri.

Jevrejska produkcija i crnački talent

Her father is of Italian and English descent, and her mother is Jewish. Jao divno, nisam ni znao za ovu triviju. :heart:
Uvijek sa svojim brojanjem krvnih zrnaca na usluzi.

salute2.gif

Vaš Jugoslav Čvarak.

🐈

Top 10 dobrih zapadnjačkih filmova u koje nisu natiskani ped*eri i osobe tamnije boje kože, ili ih se barem ne prikazuje u pozitivnom svjetlu:

1. Mad Max
2. Mad Max 2
3. Conan the Barbarian
4. LOTR
5. LOTR 3
6. Blade Runner
7. Jaws
8.The Silence of the Lambs
9. The Departed
10) The Gangs of New York
Znaš da sad kad bi probali da pravimo listu deset filmova u kojima je negativac crnac, ne bi mogli da je sklepamo.

Najgori domaći filmovi (koje sam video):

1. Svemirci su krivi za sve
2. Sekula (bilo koji deo)
3. Žikina dinastija (bilo koji deo)
4. Hajde da se volimo (bilo koji deo)
5. Seljaci
6. Crni Gruja i kamen mudrosti
7. Šejtanov ratnik
8. Južni vetar
9. Optimisti
10. Pad u raj

7. Šejtanov ratnik
ja sam umiro kacam gledo ovo pre neki mesec, ima smešnih scena,naravno na ironičan način jer je ''gluma'' naj gora ikad' i amaterska (i scenario i sve bukv),pogotovo od onog štrebera ćore.

ali na onog glavnog zlikovca,šejtana,djavola,demona šta je već, sam bukvalno plako osmeha,doduše bio sam i pian pa je i to doprinelo al ne previše,i sad mi presmešno kad ga vidim

https://blogger.googleusercontent.c...i6gJhzKoa-/s1600/ShEJTANOV+RATNIK+%282%29.jpg

gle ga našto liči brat :hahaha: :rotf: :hahaha1: :cepanje: moram ga staviti na profilnu jednom :dash:

gore od onih zloća iz moćnih rendžera

Back