S1MCRO
Elita
- Poruka
- 19.864
Slobodno smatraj da si je dobio.za Jackie Brown napisati da je dosadan film?
ovo ne zaslužuje ni uvredu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slobodno smatraj da si je dobio.za Jackie Brown napisati da je dosadan film?
Ima i mnogo gorih.Deset najdosadnijih filmova koje sam imao nesreću da gledam:
10. Jackie Brown
9. The Good Shepherd
8. The New World
7. The Irishman
6. Lost in Translation
5. Gosford Park
4. The Happening
3. The Remnants of the Day
2. Signs
1. The Tree of Life
Za sve mogu da se složim samo za mesto broj 1 ne.TOP 10 PRECENJENIH AKCIONIH FILMOVA
1. Terminator 2: Judgement Day (1991)
2. Mad Max: Fury Road (2015)
3. Kill Bill: Volume 1 (2003)
4. Mission: Impossible - Fallout (2018)
5. Top Gun: Maverick (2022)
6. Sve sa Džejson Stejtamom
7. Skyfall (franšiza generalno)
8. John Wick - sve
9. Brus Li - sve sem Velikog Gazde (1971)
10. Dredd (2012)
Louisssssssza Jackie Brown napisati da je dosadan film?
To mi je jedan od omiljenih filmova iz detinjstva, ali bez želje da budem nepotrebno kontroverzan - reputacija mu je daleko iznad kvaliteta i mislim da situacija postaje sve gora. Najbolji akcioni film svih vremena! - nije. Najbolji nastavak ikad! - ni u ludilu. Zato kažem - precenjen.Za sve mogu da se složim samo za mesto broj 1 ne.
Iako su mi mnogi filmovi od ovih bili dobri, mogu u potpunosti da razumem zasto bi nekome bili dosadni. Dobar deo njih je negledljiv po drugi put.Deset najdosadnijih filmova koje sam imao nesreću da gledam:
10. Jackie Brown
9. The Good Shepherd
8. The New World
7. The Irishman
6. Lost in Translation
5. Gosford Park
4. The Happening
3. The Remnants of the Day
2. Signs
1. The Tree of Life
Ja najvise volim original Terminator 1984 od akcionih i Predator je bas dobar.To mi je jedan od omiljenih filmova iz detinjstva, ali bez želje da budem nepotrebno kontroverzan - reputacija mu je daleko iznad kvaliteta i mislim da situacija postaje sve gora. Najbolji akcioni film svih vremena! - nije. Najbolji nastavak ikad! - ni u ludilu. Zato kažem - precenjen.
Film je glorifikovani autoplagijatorski hepiendovani reboot za tinejdž publiku sa jako malo smisla i logike, sa prilično traljavim scenarijom koje je zarad naplativog spektakla upropastilo svaki pažljivo izvajan element iz originala (čak presnimivši identične scene samo sa videoigričastijim ishodom) - besmislenim konceptom, neodgovarajućim tonom, neprikladnim humorom na granici parodije, upitnom montažom koja nam je ostavila celih 30min davaže oko sekvence u Meksiku, i jedino fantastičnim specijalnim efektima kao argumentom za njegovo hvaljenje.
Plus nastavke.Ja najvise volim original Terminator 1984 od akcionih i Predator je bas dobar.
T4 je isto dobar nastavak ali veoma podcenjen film, svidjao mi se na prvu kad sam gledao.Plus nastavke.
Meni je T2 ipak bolji nego T1, dok mi je Predator prvi možda za nijansu bolji od dvojke, iako mislim da to više ima veze sa settingom nego s glavnim likom.
Nekako mi se to smješteno u džunglu više dopada.
Pa ne mogu se više točno sjetiti koji je to bio, zato što je i bilo nekih spin off verzija ili tako nešto.T4 je isto dobar nastavak ali veoma podcenjen film, svidjao mi se na prvu kad sam gledao.
Slazem se za ovo kad su izmesali Predatora i Aliena, unakazali su posle sve vise i vise.Pa ne mogu se više točno sjetiti koji je to bio, zato što je i bilo nekih spin off verzija ili tako nešto.
Slično mi je bilo kada su spojili Predator i Alien, tu više nisi znao tko koga i zašto.
Naravno da mi ne smeta kada se franšize dotaknu na sekundu, kao što je bilo u Predator 2, ali baš spajati te filmove, bilo mi je bezveze.
Kod Terminatora se kasnije isto nešto mrljavilo, pa je kanon, pa nije, tako da mi se sve smućkalo.
Pa da, ovo zadnje s Predatorom nisam ni gledao, vidio trailer, a tamo neki leteći Indijanci.Slazem se za ovo kad su izmesali Predatora i Aliena, unakazali su posle sve vise i vise.