top 10 najlepshih mushkaraca u istoriji muzike

• Začetnik teme Začetnik teme Bodom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A niko nije primetio da sam u temu sa slikama nabila nešto totalno bezveze, što nije ni slika...ja sam se ponadala da će nekome biti smešno. Mislim, piše "Scanner something error happens".

Comfortably Numb: Ima tu i nekih koji nisu baš muškarci... O_O

pa, primetila sam ja, al' k'o velim, mozda nisi namerno...kad ono, jesi....z;)

Ima nekih kojima je tesko odrediti sta su, tu si u pravu...ali, tema je ionako postala "svaki ciga svoga konja hvali", pa se vise i ne mesam...samo hvalim svoje konje z:D
koji, posteno govoreci, i nisu bas lepi....
ali, po meni, imaju nesto....sexy, recimo z;)

:hahaha:
Cinjenica je i da je nas 20 ovde reklo da nije lep. z:poz:

Cinjenica je da je jos milijardu njih reklo da jeste. CINJENICA je da milijarde i milijarde i milijarde ljudi deli moje misljenje.

Wild_child... Nisam glupa, napaljena tinejdzerka, cak i ako delujem tako. Nisam jedna od onih koje se loze na nekog samo zbog izgleda i brzo ih prodje. I da se desi ono sto se NIKADA nece desiti- da dobije bore, da se ugoji, osisa na celavo, izgubi zube, pusti brkove i ofarba ih u zeleno... Potpuno isto bih ga obozavala. Ne obozavam ja njega samo zbog savrsenog fizickog izgleda, vec u svakom smislu, zbog svega sto jeste i zbog svih divnih stvari koje je stvorio i koje ce stvoriti zajedno sa ostatkom benda. NISAM glupa tinejdzerka koja "voli" neku grupu zato sto joj se fizicki svidja neki od clanova- Umrla bih zbog Peppersa, zbog SVAKOG od njih cetvorice, iako sam samo u Anthonyja zaljubljena.

Nisam nezrela, niti glupa, iako sam svesna da, zahvaljujuci svojim postovima, cesto delujem tako. Neki ljudi sa foruma su se iznenadili kada su me upoznali. Samo jednostavno previse OBOZAVAM Pepperse i trazim da se ne smejete mom izboru, cak i ako se ne slazete i da postujete moj izbor, kao sto ja postujem vas.

Poslednja izmena:
Cinjenica je da je jos milijardu njih reklo da jeste. CINJENICA je da milijarde i milijarde i milijarde ljudi deli moje misljenje.

ukupna populacija planete zemlje iznosi 6,7 milijardi...tako da....lakse malo sa tim milijardama...ili ti imas neke informacije o postojanju zivota jos na nekom mestu u svemiru? z;)
naravno da ovde treba da se postuje svacije misljenje i svaciji ukus...kao sto rekoh, o ukusima ne vredi raspravljati...z:)

Wild_child... Nisam glupa, napaljena tinejdzerka, cak i ako delujem tako. Nisam jedna od onih koje se loze na nekog samo zbog izgleda i brzo ih prodje. I da se desi ono sto se NIKADA nece desiti- da dobije bore, da se ugoji, osisa na celavo, izgubi zube, pusti brkove i ofarba ih u zeleno... Potpuno isto bih ga obozavala. Ne obozavam ja njega samo zbog savrsenog fizickog izgleda, vec u svakom smislu, zbog svega sto jeste i zbog svih divnih stvari koje je stvorio i koje ce stvoriti zajedno sa ostatkom benda. NISAM glupa tinejdzerka koja "voli" neku grupu zato sto joj se fizicki svidja neki od clanova- Umrla bih zbog Peppersa, zbog SVAKOG od njih cetvorice, iako sam samo u Anthonyja zaljubljena.

Nisam nezrela, niti glupa, iako sam svesna da, zahvaljujuci svojim postovima, cesto delujem tako. Neki ljudi sa foruma su se iznenadili kada su me upoznali. Samo jednostavno previse OBOZAVAM Pepperse i trazim da se ne smejete mom izboru, cak i ako se ne slazete i da postujete moj izbor, kao sto ja postujem vas.

Lele. O_O

5705089.jpg

133830.jpg

2950896.jpg

ja se ovde pojavim s vremena na vreme samo da postujem par njegovih slika xD
one love - Adrian Hates :heart:

Dave Gahan (Depeche Mode) sooo hot!!
Kad gledam onaj koncert iz Milana...uf.....

Uh,ziva bila kad ga pomenu!:D
Mislila sam da sam jedina kojoj je on zgodan:;rumenko::heart:
Inace neko spomenu Morrisona, on mi je divan.
Sibil, meni je Oliver savrsen:D
Imas neku slicicu mozda...ne mogu na netu da nadjem nista:(

http://www.popboks.com/naslovna.php (diiiiivan sajt,i svi njegovi intervjui:heart:)

Zivim u iluziji da cu jednog dana na ulicama BG-a videti ovog coveka:heart::zima2:

ukupna populacija planete zemlje iznosi 6,7 milijardi...tako da....lakse malo sa tim milijardama...ili ti imas neke informacije o postojanju zivota jos na nekom mestu u svemiru? z;)
naravno da ovde treba da se postuje svacije misljenje i svaciji ukus...kao sto rekoh, o ukusima ne vredi raspravljati...z:)

Znam koliko ljudi ima na Zemlji. I nisam preterala uopste kada sam rekla koliko ljudi deli moje misljenje.z:p

Sto se postovanja ukusa tice... Ja postujem, drugi ne. ;)

evo, recimo, izvredjala si moj ukus.sto bi neko morao da se sali ako misli da je morrison bio dobar frajer? ili bilo ko drugi? sto smo mi svi gluvi, slepi, nemi i kljasti pa nam se dopadne i jos poneko?

MOLIM?! JA NIKADA ne bih uvredila tvoj izbor, da ti nisi uvredila moj. Nisam to uradila iz neke osvete ili tako neceg, vec jednostavno, AKO VEC dajes misljenje o Anthonyju, zasto i ja ne bih mogla da dam misljenje o Morrisonu? I izvini, KADA SAM REKLA da niko drugi ne sme da vam se dopadne? SAMO sam rekla da ne vredjate moj izbor, kao sto ni ja ne vredjam vas.

Sibil Vejn, nema potrebe da se cinicno smejes, zaista. ;) Da, cinjenica je da je prelep, a na VAMA je da odlucite da li se vama svidja ili ne, ukusi su razliciti.

Poslednja izmena:

Back