top 10 najlepshih mushkaraca u istoriji muzike

• Začetnik teme Začetnik teme Bodom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ukus je jedno, cinjenice su drugo. ;) A cak i ako imas jako cudan ukus, pa ti se Anthony ne svidja fizicki (sto je meni NEVEROVATNO da TAKO vise nego savrseno bice moze nekome da se ne svidja), ali da kazes da nije harizmatican?! :eek:

CINJENICE su da je prelep i jaaaako harizmatican.z:p

On je... Najsavrsenije bice ikada, u SVAKOM mogucem smislu.z:kiss: Znam, znam, zvucim kao napaljena klinka.z:p... Ali samo pricam cinjenice. Ne mogu da opisem koliko obozavam tog coveka!!!

Poslednja izmena:
Ukus je jedno, cinjenice su drugo. ;) A cak i ako imas jako cudan ukus, pa ti se Anthony ne svidja fizicki (sto je meni NEVEROVATNO da TAKO vise nego savrseno bice moze nekome da se ne svidja), ali da kazes da nije harizmatican?! :eek:

CINJENICE su da je prelep i jaaaako harizmatican.z:p

On je... Najsavrsenije bice ikada, u SVAKOM mogucem smislu.z:kiss: Znam, znam, zvucim kao napaljena klinka.z:p... Ali samo pricam cinjenice. Ne mogu da opisem koliko obozavam tog coveka!!!

A po cemu je on to lep covek?! :eek: Mislim... prosecan je. Napisala sam vec da su mi najlepsi Ricky Martin i Jim Morrison. I cinjenica je da su oni prelepi. z:mrgreen:

Ricky beše lepši kao mlađi. U vreme UN DOS, TRES, UN PASIDO PA'DELANTE MARIA je bio baš sladak. :) Sad mi je nešto mnogo bucmast, šta mu se to desilo? Inače, nemoguće je reći da nije lep.

Morison mi je oduvek ličio na kombinaciju neke babe i Gileta iz Orgazma...dakle, sve u svemu, kao muška verzija moje profesorke fizike iz osnovne. Pa je uz to i mrtav. Kod mene nekrofilija nešto ne radi.

Mmm...! Ako neko ovde ima čudan ukus, onda sam to ja. :D

Poslednja izmena:
Ricky beše lepši kao mlađi. U vreme UN DOS, TRES, UN PASIDO PA'DELANTE MARIA je bio baš sladak. :) Sad mi je nešto mnogo bucmast, šta mu se to desilo? Inače, nemoguće je reći da nije lep.

Morison mi je oduvek ličio na kombinaciju neke babe i Gileta iz Orgazma...

ih....gde nadje gileta...ajde za babu jos i da ti oprostim z;)
da, mrtvi nesto ne prolaze...ali, meni je morrison bio dobar frajer kada sam imala 13 godina (doduse, i tada je bio mrtav)
stvar ukusa - de gustibus non est disputandum, rekose pametni
inace, ova tema treba da promeni ime u vasih omiljenih 10 muskaraca iz sveta muzike, zato sto ih vise ima harizmaticnih nego lepih....

^MOLIM!?!?!?! :shock: PREKLINJEM TE, reci mi da se zezas sto se Anthonyja tice... :shock: U suprotnom imas straaaaaaaasan problem sa vidom. :shock: CINJENICA JE da je Anthony najsavrsenije bice ikada, u svakom mogucem smislu.

Ricky Martin i Jim Morrison?! Mora da se salis.

Imas prejake i subjektivne emocije. Zato necu da se raspravljam. :D Ricky Martin je uvek lep. I muzevan.

evo i jedan krajnje opasan macan.- kakav sentimentalni pogled, sve cica-mace padaju na njega- strasan covek! Jos kakav prefinjen nastup i stihovi.
zeljkosamardzicca4.jpg

NOT !!!
:bljak:

verovatno joj lici zbog kose na gileta,koji je prvi na listi najruznijih u srskoj muzici...z:D

Jeste, zbog kose.
Ali ne znam kako da objasnim ovo ostalo. Moji opisi su nelogični.
Sad, ne slažem se za Gileta, najružniji muškarac u srpskoj muzici je Jelena Karleuša.

A niko nije primetio da sam u temu sa slikama nabila nešto totalno bezveze, što nije ni slika...ja sam se ponadala da će nekome biti smešno. Mislim, piše "Scanner something error happens".

Comfortably Numb: Ima tu i nekih koji nisu baš muškarci... O_O

Anđelka, dušo, nemo' da plačeš...evo nešto lepo za tebe (a i za mene):
20061207dmitri_41.jpg

Shvati, ljudi ne moraju da se slože sa tobom. Bitno je da je on tebi lep. :)

Definisi pojam "cinjenica"?

Ili da pokusam lakse..
Tvoje misljenje nije cinjenica nego subjektivni stav.
A ko god smatra da je vrhovni sudija i da je njegov stav jedini ispravan - jeste pomalo pomeren.

Cinjenica je da je lep. Nekome moze da se svidja ili ne, ali lep je. Znam devojku kojoj se svidjaju samo ruznjikavi muskarci. Tako da su ukusi razliciti, ali da je Anthony (pre)lep niko ne moze da porekne, po mom misljenju. Ali ne zelim da se svadjam. Nisam pomerena, pomerenija bih bila kada bih (kao neki ovde) za nekog koga napisete da je lep (a ja se ne slazem) pisala: "Sta je na njemu lepo?! :eek:", sto ne radim.

Iva, obozavam tu sliku. Kako se vole joj, stalno to rade. :D I znam da je najvaznije da je meni lep. Ljudi koji se ne slazu sa mnom mi NIKADA nece promeniti misljenje.z:)

Poslednja izmena:

Back