- Poruka
- 4.765
-MetalMaster-:1.-9. James Hetfield
10. Jason Newsted
Tako je!!! Samo bih ja rekla da je James 1-10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-MetalMaster-:1.-9. James Hetfield
10. Jason Newsted
a MJ???katy:Tako je!!! Samo bih ja rekla da je James 1-10![]()
anth,MJ,john frusciante,bongiovi,axl rose,slash,duff,hetfield,eicca toppinen,tuomas,ville,jurki69,jussi69,eric,emil,andreas....*RHCP 4ever*:ANTHONY KIEDIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
I ne samo u istoriji muzike, vec je najlepse bice u Univerzumu, IKADA!![]()
![]()
![]()
Little Susie:anth,MJ,john frusciante,bongiovi,axl rose,slash,duff,hetfield,eicca toppinen,tuomas,ville,jurki69,jussi69,eric,emil,andreas....
ne kenjaj!Fakje:kukim dejdjjisfj fajfhjkhfkbrkwjebhlbrif
ako ne kenjam, ja cu eksplodiram, pa cu budem ruzan ko kruskaLittle Susie:ne kenjaj!
Little Susie:a MJ???
e,tu se slazm!znaci,andjeo je!katy:Da si ti meni ziva i zdrava...nabrajala sam ja njih mnooooogo!!!
Slash, Prince,STEVEN TYLER, James, Mick Jagger, Boy George i mnoge druge...
MJ je na broju 0ali zato sto ne mogu da ga svrstam u najlepse muskarce u istoriji muzike...to je jednostavno nemoguce
...to je nebeska lepota, andjeoska cistota....nesto sto ne mogu da svrstam u lepotu muzicara...nekako, previse sam ga uzdigla..on je za mene nesto vece od Univerzuma, vece od tog neceg sto je vece od Univerzuma...nadam se da me kapiras
...jednostavno receno, on je nesto najposebnije u mom zivotu i njegovu lepotu ne mogu da stavljam u rang sa lepim muzicarima....Neuporediv je...
To isto ja kazem za Antha... I vise...katy:Da si ti meni ziva i zdrava...nabrajala sam ja njih mnooooogo!!!
Slash, Prince,STEVEN TYLER, James, Mick Jagger, Boy George i mnoge druge...
MJ je na broju 0ali zato sto ne mogu da ga svrstam u najlepse muskarce u istoriji muzike...to je jednostavno nemoguce
...to je nebeska lepota, andjeoska cistota....nesto sto ne mogu da svrstam u lepotu muzicara...nekako, previse sam ga uzdigla..on je za mene nesto vece od Univerzuma, vece od tog neceg sto je vece od Univerzuma...nadam se da me kapiras
...jednostavno receno, on je nesto najposebnije u mom zivotu i njegovu lepotu ne mogu da stavljam u rang sa lepim muzicarima....Neuporediv je...
Zvezdica:Ko je MJ? Jel to nesto interno, ili je zaista muzicar ili je interni muzicar?
Comfortably Dumb dobro odabra, ali taj vise muzicira u ultrazvuku. Osim ako nije i to interno...
MJ je nas voljeni Michael JacksonZvezdica:Ko je MJ? Jel to nesto interno, ili je zaista muzicar ili je interni muzicar?
Comfortably Dumb dobro odabra, ali taj vise muzicira u ultrazvuku. Osim ako nije i to interno...
Najbolji je! I ja glasam za njega!Little Susie:ne kenjaj!
za koga?danicheli:Najbolji je! I ja glasam za njega!![]()

]Imamo slichan ukus...Milan i Vd...Meseceva_kci:1. Ville Valo [ubjedljivo najljepshi]
2. Michael Pitt
3. David Gilmour [iz mladjih dana]
4. Kris Novoselic [iz faze sa bradom i dugom kosom]
5. Srdjan Todorovic
6. Milan Mladenovic
7. Jim Morrison
8. Eddie Vedder
9. Milutin Jovanchic [kad je bio mlad]
10. Ivan Vdovic