top 10 najlepshih mushkaraca u istoriji muzike

• Začetnik teme Začetnik teme Bodom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
najlepse bice u univerzumu - po mom misljenju

Dolphin-1.jpg

Little Susie:

Da si ti meni ziva i zdrava...nabrajala sam ja njih mnooooogo!!!
Slash, Prince,STEVEN TYLER, James, Mick Jagger, Boy George i mnoge druge...
MJ je na broju 0 :D ali zato sto ne mogu da ga svrstam u najlepse muskarce u istoriji muzike...to je jednostavno nemoguce :D ...to je nebeska lepota, andjeoska cistota....nesto sto ne mogu da svrstam u lepotu muzicara...nekako, previse sam ga uzdigla..on je za mene nesto vece od Univerzuma, vece od tog neceg sto je vece od Univerzuma...nadam se da me kapiras ;) ...jednostavno receno, on je nesto najposebnije u mom zivotu i njegovu lepotu ne mogu da stavljam u rang sa lepim muzicarima....Neuporediv je...

katy:
MJ je na broju 0 :D ali zato sto ne mogu da ga svrstam u najlepse muskarce u istoriji muzike...to je jednostavno nemoguce :D ...to je nebeska lepota, andjeoska cistota....nesto sto ne mogu da svrstam u lepotu muzicara...nekako, previse sam ga uzdigla..on je za mene nesto vece od Univerzuma, vece od tog neceg sto je vece od Univerzuma...nadam se da me kapiras ;) ...jednostavno receno, on je nesto najposebnije u mom zivotu i njegovu lepotu ne mogu da stavljam u rang sa lepim muzicarima....Neuporediv je...
e,tu se slazm!znaci,andjeo je!

katy:
To isto ja kazem za Antha... I vise... :D Katy, dodji na temu o rodjusu... ;)

Zvezdica:
Ko je MJ? Jel to nesto interno, ili je zaista muzicar ili je interni muzicar?

Comfortably Dumb dobro odabra, ali taj vise muzicira u ultrazvuku. Osim ako nije i to interno...

to je moj komentar na izjavu najlepse bice u univerzumu - po meni je delfin najlepse bice u univerzumu.
moj izbor za najlepseg muskarca rock-a je na nekoj od prethodnih strana (Gabriel, Bowie, Gilmour, Morrison)
mj je michael jackson, koliko se meni cini
;)

Back