top 10 najlepshih mushkaraca u istoriji muzike

• Začetnik teme Začetnik teme Bodom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
244.mercury.freddie.092706.jpg

Sweet_Jane:
@vodjena
neee.... bljax :p

ja pored mansona mnogo volim ollie-a...basistu rammsteina...pored njega, joe strummer kad je bio mladji, sto vazi i za toma waitsa :D... svidja mi se i janne :mrgreen:...ma postavljala sam ja slike na prethodnim stranama[valjda]....
mico...za koga rece da je bljak???
za jona ili...
a koji janne???
onaj janne warman ili koji???
meni je i jonne aaron sweet :lol: :lol: :lol:

blackpearl:
evo nekoliko :D
Eddi Vedder
EDDIE VEDDER
Pazite kada ja ne mogu da verujem da je tek na devetoj stranici pomenut Edi! Jes' da je omatoreo i sve to, ali ko je sve pominjan na ovim stranicama, a on samo jednom... (O ukusima ne treba raspravljati, ali secam se kada se trecina moje skole lozila na njega... pa nije valjda tako brzo pao u zaborav??!?!?) Ili vi nista ni culi za njega?

Van muzickih kvaliteta koji za ovu temu nisu bitni, ono sto je zanimljivo kod njega (u mladosti :p) jesu pravilne crte lica u sklopu sa jakim, grubim glasom... Prvi put kada sam cula (ne i videla) Pearl Jam, mislila sam da je pevac neki matori od 100kg... kad ono.... :D

(Pinkpop 1992, anybody?)
PS-Ne mislim da je Edi najlepsi muskarac sveta, cak ni najlepsi muzicar... Ali greota da se neke slike ne ubace :p (samo sto ja nemam nista dobro i ne znam gde na netu mogu da se nadju)

7282245.jpg

vedder_e.jpg

Alexxxa2:
Sta vi devojcice vidite lepo na rugobi tj. Merlinu Mensonu
alexa, ja na njemu sve vidim lepo osim kad se nasminka onako bas napadno, ako sto je to radio za izdavanje golden age of grotesque albuma, tada mi se nije dpadalo kao izgleda, vec to sto je originalan. idi na njegovu temu i pogledaj neke slike koje sam postavila a i one ranije. meni se on bas svidja. jebg. ukusi su razliciti!

Back