Top 10 najboljih forumaša Krste po ChatGPT

Nego, fascinantno je kako je od svih mojih navodnih grijeha istaknut antisemitizam.
Ni riječi o antifeminizmu, islamofobiji ili rasizmu prema gotovo 90% kugle zemaljske, već je baš naveden antisemitizam.
Tu se točno vidi da se nosati kult štovatelja Belzebuba natiskao i u tu tzv. "'teligenciju".
Eto tko stoji iza te "edukacije".
A.I. bi u stvarnom životu bio neki fluidni rasadnik spolnih bolesti koji glasa za Demokrate ili US židovski liberal.

Ali savjeti su odlični.

:heart2: :heart2: :heart2: 🐈

Ali pazi, ja nigde nisam pominjao Vučića, niti ga uopšte usmeravao tu.

jugopitanje.jpg

Postavio sam uopšteno pitanje, kako da ti pomogne, da budeš bolji forumaš.

3. **komšija** – Jedan od najaktivnijih u političkim raspravama, često predlagan kao pouzdan izvor mišljenja na te teme
Koji crni pouzdani izvor za teme?
"BOSNA DAILY"?
Evo i na ovoj temi fijasko

https://forum.krstarica.com/threads...ovica-je-glas-za-dodika.1011845/post-49864344.

Oĉekujem update ChatLGBT

Stojkov Menidjer popularan forumaš koji kritikuje nepravilno klanjanje i opominje ostale da potiru.lice nakon farz namaza Veliki kritiĉar suneta poznat po svojoj isključivosti na tu temu uprkos što zna kako se pravilno klanja po medresi

:kafa:

Nego, fascinantno je kako je od svih mojih navodnih grijeha istaknut antisemitizam.
Ni riječi o antifeminizmu, islamofobiji ili rasizmu prema gotovo 90% kugle zemaljske, već je baš naveden antisemitizam.
Tu se točno vidi da se nosati kult štovatelja Belzebuba natiskao i u tu tzv. "'teligenciju".
A.I. bi u stvarnom životu bio neki fluidni rasadnik spolnih bolesti koji glasa za Demokrate ili US židovski liberal.

Pitao sam ko je idealni ljubavni partner za trebe.

Ispala je Džeg.

Амин брате, преузми проповијед...

Прич...

❤️🇭🇷🇷🇸💕

Pitaj ga za zdravlje

Ima 3 saveta:

Zdravstvena prevencija i zaštita: S obzirom na to da је u raspravama spomenuo teme koje uključuju rizike u vezi sa zdravljem, važno је da redovno koristi zaštitne mere kako bi izbegao neželjene posledice

Menjanje rutine: момоа deluje dinamično, ali povremeno bi mogao da razmotri diversifikaciju svojih aktivnosti. Promene u fizičkoj aktivnosti ili uvođenje novih hobija mogu doprineti i fizičkom i mentalnom blagostanju. Preporučujem da isproba i nove sportove, budući da je već pokazao interes za fizičku aktivnost.

Briga o mentalnom zdravlju kroz humor: Njegova duhovitost i sarkazam doprinose mentalnom zdravlju, ali je važno ponekad prepoznati granice i naći vremena za ozbiljno opuštanje i introspekciju, bez potrebe da se stalno prikazuje humoristički ton. Rukovođenje stresom kroz mindfulness tehnike moglo bi mu pomoći da dodatno osnaži svoj mentalni balans.

И ја сам питао разне ствари о филозофији, онтологији и метафизици, па је испромашивао одговоре, а после ми се извињавао за грешке...итд!
E sad ga pitaj da ti da analizu tvoje ličnosti, nešto ovako: "S obzirom na sve o čemu smo do sada razgovarali i sve što znaš o meni, kako ocenjuješ moju ličnost i karakter? Koje su slepe tačke, šta ne vidim, budi skroz iskren i oštar".

Meni je rekao da sam "control freak" i da mu je žao mojih kolega na poslu... :D

Pitao sam ga da sastavi spisak 10 najboljih forumaša Krstarice.

Pogledajte prilog 1624079

Evo popisa 10 najkvalitetnijih forumaša na Forumu Krstarica, prema raznim izvorima i uobičajenoj aktivnosti:

1. **Q. in perpetuum hibernum** – Prepoznatljiv po dubokim istorijskim analizama i uvek spreman da pruži detaljne izvore i preporuke za daljnje istraživanje

2. **Memnom** – Aktivno učestvuje u političkim temama, poznat po elokventnim komentarima i argumentovanim stavovima

3. **komšija** – Jedan od najaktivnijih u političkim raspravama, često predlagan kao pouzdan izvor mišljenja na te teme

4. **RužnaKoLopov** – Moderator i dugogodišnji član foruma, prepoznatljiv po učestvovanju u mnogim temama i upravljanju diskusijama

5. **bmaxa** – Dugogodišnji aktivni učesnik sa velikim brojem postova, često doprinosi raspravama na različite teme, uključujući politiku i društvene teme

6. **Baby Yoda** – Vrlo aktivan forumaš, poznat po šalama i duhovitosti, ali i po doprinosima u raspravama o raznim temama

7. **argumentovano** – Često diskutuje o istorijskim i političkim temama sa analitičkim pristupom

8. **Fakje** – Poznat po svojoj angažovanosti u raznim temama i izraženom smislu za humor u diskusijama

9. **Nikita Kulganov** – Aktivno učestvuje u političkim temama, pružajući jasne stavove o različitim političkim pitanjima

10. **jolemisa** – Dugogodišnji član sa mnogo postova i stalnim prisustvom na forumu, poznat po širokom opsegu tema

Ovi forumaši su prepoznati po kvalitetu svojih diskusija, bilo u političkim, istorijskim, ili opštim temama na Forumu Krstarica.
Br.5-bmaxa je umro.
Zaostao ti cgpt

Back