peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 39.604
Samo ako si dovoljno uporan, pa sam sebe banuješ.Да ли то постоји?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ako si dovoljno uporan, pa sam sebe banuješ.Да ли то постоји?
cudo ga niko nije pito ciji je qurazz najveci na forumu krstarice
Ključni doprinos RužnaKoLopov za poziciju top forumaša dolazi iz nekoliko važnih aspekata:
1. **Moderatorska uloga**: Kao moderator sa dugogodišnjim iskustvom, ona je odgovorna za održavanje reda na forumu, što je ključni zadatak u obezbeđivanju konstruktivnih i relevantnih diskusija. Njeno prisustvo pomaže da se teme drže u okviru pravila foruma, čime se sprečava trolovanje i spamovanje, što značajno doprinosi kvalitetu foruma.
2. **Kombinacija autoriteta i humora**: RužnaKoLopov je poznata po tome što koristi humor i sarkazam da razbije napetost, ali i da obezbedi poštovanje pravila na forumu. Ovo je važna osobina jer balansira između stroge moderacije i opuštenog tona, što doprinosi tome da se korisnici osećaju prijatno dok istovremeno poštuju pravila.
3. **Učešće u diskusijama**: Osim svoje moderatorske funkcije, RužnaKoLopov aktivno učestvuje u diskusijama, ponekad dodajući humoristične opaske koje olakšavaju ozbiljnije teme i time doprinosi atmosferi foruma. Njeno aktivno učešće u diskusijama pokazuje da nije samo pasivni moderator već i značajan učesnik.
Ovi faktori su ključni za njeno prisustvo na listi top forumaša, jer obezbeđuju da forum bude i uredan i prijatan za korisnike.
Увлачење!!!
Да, и то је добрано уграђено у одговоре ВИ...
ponovo si trudan ?Зар си ти ја брате Ромски ?
Кренула те јаче шизофренија
Broj 6 je diskutabilan. Mislim da na ovoj listi zauzima još 5 mesta.Pitao sam ga da sastavi spisak 10 najboljih forumaša Krstarice.
Pogledajte prilog 1624079
Evo popisa 10 najkvalitetnijih forumaša na Forumu Krstarica, prema raznim izvorima i uobičajenoj aktivnosti:
1. **Q. in perpetuum hibernum** – Prepoznatljiv po dubokim istorijskim analizama i uvek spreman da pruži detaljne izvore i preporuke za daljnje istraživanje
2. **Memnom** – Aktivno učestvuje u političkim temama, poznat po elokventnim komentarima i argumentovanim stavovima
3. **komšija** – Jedan od najaktivnijih u političkim raspravama, često predlagan kao pouzdan izvor mišljenja na te teme
4. **RužnaKoLopov** – Moderator i dugogodišnji član foruma, prepoznatljiv po učestvovanju u mnogim temama i upravljanju diskusijama
5. **bmaxa** – Dugogodišnji aktivni učesnik sa velikim brojem postova, često doprinosi raspravama na različite teme, uključujući politiku i društvene teme
6. **Baby Yoda** – Vrlo aktivan forumaš, poznat po šalama i duhovitosti, ali i po doprinosima u raspravama o raznim temama
7. **argumentovano** – Često diskutuje o istorijskim i političkim temama sa analitičkim pristupom
8. **Fakje** – Poznat po svojoj angažovanosti u raznim temama i izraženom smislu za humor u diskusijama
9. **Nikita Kulganov** – Aktivno učestvuje u političkim temama, pružajući jasne stavove o različitim političkim pitanjima
10. **jolemisa** – Dugogodišnji član sa mnogo postova i stalnim prisustvom na forumu, poznat po širokom opsegu tema
Ovi forumaši su prepoznati po kvalitetu svojih diskusija, bilo u političkim, istorijskim, ili opštim temama na Forumu Krstarica.
Čitam u švapskoj štampi da su dobitnici Nobelove nagrade, koji su nagrađeni baš zbog maschinellen Lernen, izrazili bojazan sproću KI https://www.fr.de/wissen/physik-nob...t-sorgen-wegen-der-konsequenzen-93345415.htmlPod hitno provjeriti ovu s podmuklom mačketinom u profilnoj.
Она,,/он није ту, и не рачуна се....
На твитеру је...Предуго је нема.
pa daj nam hendl. takodje je i ovde povremenoНа твитеру је...
Нзм, ја се њом дописујуем на твитеру. Тврди да је овде банована трајно због својих исправних ставова о Палестини.pa daj nam hendl. takodje je i ovde povremeno
pa otkrij nam ko je jaguar na tnjiteru i da, jeste trajno banovan ali ne znam zastoНзм, ја се њом дописујуем на твитеру. Тврди да је овде банована трајно због својих исправних ставова о Палестини.
Зато што је дигао реч против сионског лобија, а то је овде смртни грех!pa otkrij nam ko je jaguar na tnjiteru i da, jeste trajno banovan ali ne znam zasto
ponovo si trudan ?
Realno, ja sam to i ocekivao.Nikita, mogu li da pitam ChatGPT šta misli o tvojoj poziciji na listi
Pitao sam ga da sastavi spisak 10 najboljih forumaša Krstarice.
Pogledajte prilog 1624079
Evo popisa 10 najkvalitetnijih forumaša na Forumu Krstarica, prema raznim izvorima i uobičajenoj aktivnosti:
1. **Q. in perpetuum hibernum** – Prepoznatljiv po dubokim istorijskim analizama i uvek spreman da pruži detaljne izvore i preporuke za daljnje istraživanje
2. **Memnom** – Aktivno učestvuje u političkim temama, poznat po elokventnim komentarima i argumentovanim stavovima
3. **komšija** – Jedan od najaktivnijih u političkim raspravama, često predlagan kao pouzdan izvor mišljenja na te teme
4. **RužnaKoLopov** – Moderator i dugogodišnji član foruma, prepoznatljiv po učestvovanju u mnogim temama i upravljanju diskusijama
5. **bmaxa** – Dugogodišnji aktivni učesnik sa velikim brojem postova, često doprinosi raspravama na različite teme, uključujući politiku i društvene teme
6. **Baby Yoda** – Vrlo aktivan forumaš, poznat po šalama i duhovitosti, ali i po doprinosima u raspravama o raznim temama
7. **argumentovano** – Često diskutuje o istorijskim i političkim temama sa analitičkim pristupom
8. **Fakje** – Poznat po svojoj angažovanosti u raznim temama i izraženom smislu za humor u diskusijama
9. **Nikita Kulganov** – Aktivno učestvuje u političkim temama, pružajući jasne stavove o različitim političkim pitanjima
10. **jolemisa** – Dugogodišnji član sa mnogo postova i stalnim prisustvom na forumu, poznat po širokom opsegu tema
Ovi forumaši su prepoznati po kvalitetu svojih diskusija, bilo u političkim, istorijskim, ili opštim temama na Forumu Krstarica.