- Poruka
- 76.574
Ал је погодио, право у центар.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ал је погодио, право у центар.

Ali savjeti su odlični.@Jugoslav Čvarak pitao sam ga da mi pruži savet kako da ti pomogne, da i ti postaneš dobar dečkić.
Pogledajte prilog 1624408
Mislim da me je pogrešno razumeo; nisam hteo da ga pitam to.
Они и стоје иза њега.Tu se točno vidi da se nosati kult štovatelja Belzebuba natiskao i u tu tzv. "'teligenciju
Pod hitno provjeriti ovu s podmuklom mačketinom u profilnoj.ovo mi je najjace
Ali savjeti su odlični.
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji crni pouzdani izvor za teme?3. **komšija** – Jedan od najaktivnijih u političkim raspravama, često predlagan kao pouzdan izvor mišljenja na te teme

Nego, fascinantno je kako je od svih mojih navodnih grijeha istaknut antisemitizam.
Ni riječi o antifeminizmu, islamofobiji ili rasizmu prema gotovo 90% kugle zemaljske, već je baš naveden antisemitizam.
Tu se točno vidi da se nosati kult štovatelja Belzebuba natiskao i u tu tzv. "'teligenciju".
Eto tko stoji iza te "edukacije".
A.I. bi u stvarnom životu bio neki fluidni rasadnik spolnih bolesti koji glasa za Demokrate ili US židovski liberal.
A daj, samo ne taj hermafrodit, daj bilo što drugo, može i femi*njara...Pitao sam ko je idealni ljubavni partner za trebe.
Ispala je Džeg.
Pitaj i za menePitao sam ko je idealni ljubavni partner za trebe.
Ispala je Džeg.

Амин брате, преузми проповијед...Nego, fascinantno je kako je od svih mojih navodnih grijeha istaknut antisemitizam.
Ni riječi o antifeminizmu, islamofobiji ili rasizmu prema gotovo 90% kugle zemaljske, već je baš naveden antisemitizam.
Tu se točno vidi da se nosati kult štovatelja Belzebuba natiskao i u tu tzv. "'teligenciju".
Eto tko stoji iza te "edukacije".
A.I. bi u stvarnom životu bio neki fluidni rasadnik spolnih bolesti koji glasa za Demokrate ili US židovski liberal.
НевероватноИ ја сам питао разне ствари о филозофији, онтологији и метафизици, па је испромашивао одговоре, а после ми се извињавао за грешке...итд!
Pitaj ga za zdravlje
vestacka inteligencija..................inace, komsija ne bi bio na ovu listu.namestaljka!
Umro je maxa![]()

E sad ga pitaj da ti da analizu tvoje ličnosti, nešto ovako: "S obzirom na sve o čemu smo do sada razgovarali i sve što znaš o meni, kako ocenjuješ moju ličnost i karakter? Koje su slepe tačke, šta ne vidim, budi skroz iskren i oštar".И ја сам питао разне ствари о филозофији, онтологији и метафизици, па је испромашивао одговоре, а после ми се извињавао за грешке...итд!
Br.5-bmaxa je umro.Pitao sam ga da sastavi spisak 10 najboljih forumaša Krstarice.
Pogledajte prilog 1624079
Evo popisa 10 najkvalitetnijih forumaša na Forumu Krstarica, prema raznim izvorima i uobičajenoj aktivnosti:
1. **Q. in perpetuum hibernum** – Prepoznatljiv po dubokim istorijskim analizama i uvek spreman da pruži detaljne izvore i preporuke za daljnje istraživanje
2. **Memnom** – Aktivno učestvuje u političkim temama, poznat po elokventnim komentarima i argumentovanim stavovima
3. **komšija** – Jedan od najaktivnijih u političkim raspravama, često predlagan kao pouzdan izvor mišljenja na te teme
4. **RužnaKoLopov** – Moderator i dugogodišnji član foruma, prepoznatljiv po učestvovanju u mnogim temama i upravljanju diskusijama
5. **bmaxa** – Dugogodišnji aktivni učesnik sa velikim brojem postova, često doprinosi raspravama na različite teme, uključujući politiku i društvene teme
6. **Baby Yoda** – Vrlo aktivan forumaš, poznat po šalama i duhovitosti, ali i po doprinosima u raspravama o raznim temama
7. **argumentovano** – Često diskutuje o istorijskim i političkim temama sa analitičkim pristupom
8. **Fakje** – Poznat po svojoj angažovanosti u raznim temama i izraženom smislu za humor u diskusijama
9. **Nikita Kulganov** – Aktivno učestvuje u političkim temama, pružajući jasne stavove o različitim političkim pitanjima
10. **jolemisa** – Dugogodišnji član sa mnogo postova i stalnim prisustvom na forumu, poznat po širokom opsegu tema
Ovi forumaši su prepoznati po kvalitetu svojih diskusija, bilo u političkim, istorijskim, ili opštim temama na Forumu Krstarica.
A kamo gi onda dlugomir i senseiMa ovo je više po broju postova.

Evo ima tema u njegov pomen. Pomenimo ga, prisjetimo se i pomolimo za njegovu dušu.Ja ovo nisam znao.
Znam da se žalio po forumu na određene zdravstvene probleme, ali ništa nije delovalo kao da je terminalno stanje. Nisam stekao takav utisak.
Pitaj ga za mene a posle ću ja nešto da ga pitamPitao sam ko je idealni ljubavni partner za trebe.
Ispala je Džeg.