Toni Montano i Maja Nikolic

Ma imena nisu bitna,da li je on Toni ili nije,da li je ona ugradila silikone i te minorne stvari...Meni je samo drago zbog iskazanog stava i mozda zbog njihove iskrenosti u datom trenutku.Prvi put u zivotu da na TV vidim nesto spontano sto nije unapred izrezirano...
Zbog toga sam i obratio paznju.A ko su oni i sta su,sta su bili,i sta ce biti ne zanima me.
Samo slusah onu stvar svojevremeno od Tonija-Perac prozora-i bila je hit godinama.A Maja je samo neko ko je nekada davno pobedio na MESAM-u

crni djordje:
Jeste prso,ali nije iznosio nikakav stav,samo cinjenice.Mene je on nervirao i mislim da nije bio u SPS nego u JULU ali to nije ni bitno,svidelo mi se sta je rekao.A mozda i ne prica gluposti.Pazi original Americki ustav prvi i da nazoves svoj narod ovcama...
crni djordje, na Isusa Hrista, je mislio---pastir svog naroda(hristianstva)...

vzeoy7y9:
crni djordje, na Isusa Hrista, je mislio---pastir svog naroda(hristianstva)...
Jasno je meni sta je mislio ali nije bio svesteno lice a ni inkarnacija Isusa.Isti taj je izjavio-DRVO SLOBODE SE S VREMENA NA VREME MORA ZALITI PATRIOTSKOM KRVLJU-da je neki ovdasnji politicar to izjavio,proglasili bi ga za fasistu!!!
Znaci po potrebi je prorok ili general.Dobra kombinacija!
Pozdrav vzeoy

crni djordje:
Ma imena nisu bitna,da li je on Toni ili nije,da li je ona ugradila silikone i te minorne stvari...Meni je samo drago zbog iskazanog stava i mozda zbog njihove iskrenosti u datom trenutku.Prvi put u zivotu da na TV vidim nesto spontano sto nije unapred izrezirano...
Zbog toga sam i obratio paznju.A ko su oni i sta su,sta su bili,i sta ce biti ne zanima me.
Samo slusah onu stvar svojevremeno od Tonija-Perac prozora-i bila je hit godinama.A Maja je samo neko ko je nekada davno pobedio na MESAM-u

Имена као имена и силикони као силикони нису битни али су битне те чињенице као показатељ о каквим се особама ради, лакмус никада не лаже.
80-их је све и свашта било хит, има неко се не сећа али се ја сећам и то веома добро.
МЕСАМ је одувек био све само не културно збивање.
И онда о чему ми сад причамо?
По тој логици и ја сам некоме по некој основи био хит па бих сад због тога требао да одем негде, кафана, телевизија, небитно, и да причам о нечему о чему немам појма.
А то што се тиче спонтаности, па зар је могуће да верујеш да нешто што је сто пута до сад изведено, а ту поготову мислим на јавне наступе Тонија и Маје, више испаде него наступе, може да буде спонтано?!

eremita:
Данас, нешто пре 14 часова ДОБИХ "ПОСЛЕДЊУ ОПОМЕНУ" ОД СУПЕР МОДЕРАТОРА РАСТМАНА КОЈИ НАВОДИ ДА ЈА НЕГДЕ НЕКОГА ТЈ. "ВРЕЂАМ ЉУДЕ"... молим онога који ме је пријавио да ми УКАЖЕ НА МОЈ ПОСТ КОЈИ ГА ЈЕ УВРЕДИО !!!

Stvarno ne mogu da verujem, da EREMITA nekom smeta!
Šetajući po drugim podforumima, uverila sam se da je na
POLITICI, neuporedivo manje mržnje i ličnih uvreda, nego
drugde, pa ne vidim da neko tamo sprovodi REPRESIVNE
MERE!
Nekome je očito cilj da nam zapuši usta i rigoroznim
merama odstranjuje jednog po jednog NEISTOMIŠLJENIKA,
kako bi na politici ostali samo TAKOJEVIĆI, koji bi bespogovorno
slušali RASTMANA!
IMA ISTINA KOJE NISU ZA SVE LJUDE I ZA SVA VREMENA!

Нема везе, заборавите... ја сам тај свој пост избрисао ЈЕР ЈЕ БЕСМИСЛЕНО ПРОЗИВАТИ ДЕНУНЦИЈАНТЕ... они људи као и увек само "раде свој посао", додуше, мени се од тог њиховог посла бљује... али кога је то брига...

Back