- Poruka
- 60.291
snimatelj dobio otkaz zbog ove majce
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...ebam-seks-vlada-me-****-svaki-dan/443998.aspx
God damn you Tadic!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
snimatelj dobio otkaz zbog ove majce
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...ebam-seks-vlada-me-****-svaki-dan/443998.aspx
nisam citala cijeli topic, ali ovo sto si napisao svaka cast...samo nije mi jassno kako su to hrvati iskoristili kreditie od srba,,,
hvala na odgovoru, unaprijed, naravno
Naravno, samo lud nece primetiti kako se ti krediti proturaju kroz nečije demokratske dzepove i umesto kamenom - ulice se oblažu nekim šljakanim kockama koje se na kiši raspadaju i posle pola godina izgledaju kao pod u nekom prljavom servisu... Naravno, građevinska demokratska mafija je smislila i održavanje istih
Ja sam na jedno to djubre od kocke koja je virila smrskao palac na nozi.
Evo kako izgleda njihov "rad" po Beogradu:
Sramotnici:
Zanimljivo srbijansko seirenje preko plota sopstvene avlije u kaljuzi.
Da li ce komsiji ili susjedu crknuti ili krepati krava,nebitno,ali da li ce se oprashiti relavantan komentar,e to nemoz` da omane,dabome.
Tema !!!! Depresijacije HK nece biti,zaduzivanja kod MMF nece biti,a da li ce najveci teret podneti kompletno stanovnistvo CRO,hoce.I bice galame i bice medijskih strajkova,ali ulicnih nemira nece biti!!! Zasto ??? Zato sta je u svesti htvatskog stanovnistva nepokolebljiva misao: Hrvatska “ iber ales “ !!!!
I da skratim nagadjanja da li ce CRO bankrotirati ili ne: NECE,jedna od rezervi je preko 1000km auto-puteva koje mogu uvek prodati ili koncesionirati.Tacka !!!
A poredjenja sa ostatkom Srbije su deplasirana,identicno kao sta su BG trotoari poplocani fusherskim falsh kockicama !!!!Eh da su samo kockice jedini razlog za “zvirkanja” u tudju avliju dok se u sopstvenoj koprca u glibu do brade !!!!A mozda je to i dobro,mozda se ocekuje da se opanci sa sve shiljkanima sami od sebe metamorfozom preobraze u peraje !!!!
Naravno, samo lud nece primetiti kako se ti krediti proturaju kroz nečije demokratske dzepove i umesto kamenom - ulice se oblažu nekim šljakanim kockama koje se na kiši raspadaju i posle pola godina izgledaju kao pod u nekom prljavom servisu... Naravno, građevinska demokratska mafija je smislila i održavanje istih
Ja sam na jedno to djubre od kocke koja je virila smrskao palac na nozi.
Evo kako izgleda njihov "rad" po Beogradu:
Sramotnici:
Brini se ti tamo da onaj bilbord u okolini dubrovnika sa antom gotovinom bude uvek čist
Naravno da je uvijek čist, kraj njega zastava i svježe cvijeće!
Kao na grobu
Ko na grob postavlja zastavu!?