Tone brod....

nisam citala cijeli topic, ali ovo sto si napisao svaka cast...samo nije mi jassno kako su to hrvati iskoristili kreditie od srba,,,
hvala na odgovoru, unaprijed, naravno

Naravno, samo lud nece primetiti kako se ti krediti proturaju kroz nečije demokratske dzepove i umesto kamenom - ulice se oblažu nekim šljakanim kockama koje se na kiši raspadaju i posle pola godina izgledaju kao pod u nekom prljavom servisu... Naravno, građevinska demokratska mafija je smislila i održavanje istih ;)

Ja sam na jedno to djubre od kocke koja je virila smrskao palac na nozi.

Evo kako izgleda njihov "rad" po Beogradu:
Sramotnici:

Poslednja izmena:
Naravno, samo lud nece primetiti kako se ti krediti proturaju kroz nečije demokratske dzepove i umesto kamenom - ulice se oblažu nekim šljakanim kockama koje se na kiši raspadaju i posle pola godina izgledaju kao pod u nekom prljavom servisu... Naravno, građevinska demokratska mafija je smislila i održavanje istih ;)

Sramotnici:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Koji majstori!!!!
Svaka čast na fotografiji!! :ok::ok::ok:

Zanimljivo srbijansko seirenje preko plota sopstvene avlije u kaljuzi.
Da li ce komsiji ili susjedu crknuti ili krepati krava,nebitno,ali da li ce se oprashiti relavantan komentar,e to nemoz` da omane,dabome.
Tema !!!! Depresijacije HK nece biti,zaduzivanja kod MMF nece biti,a da li ce najveci teret podneti kompletno stanovnistvo CRO,hoce.I bice galame i bice medijskih strajkova,ali ulicnih nemira nece biti!!! Zasto ??? Zato sta je u svesti htvatskog stanovnistva nepokolebljiva misao: Hrvatska “ iber ales “ !!!!
I da skratim nagadjanja da li ce CRO bankrotirati ili ne: NECE,jedna od rezervi je preko 1000km auto-puteva koje mogu uvek prodati ili koncesionirati.Tacka !!!
A poredjenja sa ostatkom Srbije su deplasirana,identicno kao sta su BG trotoari poplocani fusherskim falsh kockicama !!!!Eh da su samo kockice jedini razlog za “zvirkanja” u tudju avliju dok se u sopstvenoj koprca u glibu do brade !!!!A mozda je to i dobro,mozda se ocekuje da se opanci sa sve shiljkanima sami od sebe metamorfozom preobraze u peraje !!!!

Zanimljivo srbijansko seirenje preko plota sopstvene avlije u kaljuzi.
Da li ce komsiji ili susjedu crknuti ili krepati krava,nebitno,ali da li ce se oprashiti relavantan komentar,e to nemoz` da omane,dabome.
Tema !!!! Depresijacije HK nece biti,zaduzivanja kod MMF nece biti,a da li ce najveci teret podneti kompletno stanovnistvo CRO,hoce.I bice galame i bice medijskih strajkova,ali ulicnih nemira nece biti!!! Zasto ??? Zato sta je u svesti htvatskog stanovnistva nepokolebljiva misao: Hrvatska “ iber ales “ !!!!
I da skratim nagadjanja da li ce CRO bankrotirati ili ne: NECE,jedna od rezervi je preko 1000km auto-puteva koje mogu uvek prodati ili koncesionirati.Tacka !!!
A poredjenja sa ostatkom Srbije su deplasirana,identicno kao sta su BG trotoari poplocani fusherskim falsh kockicama !!!!Eh da su samo kockice jedini razlog za “zvirkanja” u tudju avliju dok se u sopstvenoj koprca u glibu do brade !!!!A mozda je to i dobro,mozda se ocekuje da se opanci sa sve shiljkanima sami od sebe metamorfozom preobraze u peraje !!!!

Brini se ti tamo da onaj bilbord u okolini dubrovnika sa antom gotovinom bude uvek čist :mrgreen:

Sramotnici:

Pedantno,kvalitetno sa sve EUropskim paravilima struke i standardom ISO - broj srbijansko "budzenje" !!!!!

Hrvatska dobila treći rebalans
15:37 | Izvor: Beta
Zagreb -- Hrvatski Sabor je usvojio treći ovogodišnji rebalans budžeta koji predviđa povećanje prihoda za oko 188 miliona evra i smanjenje rashoda za oko 35 miliona evra.

Rebalansom su predviđeni prihodi od oko 15 milijardi evra i rashodi od oko 16 milijardi evra, uz budžetski deficit od 2,8 odsto bruto domaćeg proizvoda. Vlada je najavila da će se rebalansom potrebe za novim zaduženjima smanjiti na oko 1,7 milijardi evra sa ranije planiranih oko 1,5 milijardi evra.

Hrvatski poslanici su uz rebalans budžeta doneli i Zakon o posebnom porezu na plate, penzije i druge prihode, koji će se primenjivati od 1. avgusta ove godine do kraja 2010. i kojim se uvodi porez od dva odsto na plate između 410 i 815 evra i porez od četiri odsto na plate veće od 815 evra.

Od rebalansa će koristi imati sektor poljoprivrede, koji je dobio još 34 miliona evra, pre svega za podsticaje za poljoprivredu, a najveće uštede predviđene su kod ministarstava zdravstva, saobraćaja, odbrane i unutrašnjih poslova.

Back