Vlada Hrvatske osnovala komisiju za vraćanje školskog broda Jadran od Crne Gore

Posle krađe teritorije još hoćeš da im ne vratiš ukraden brod.
Stvarno nisko padaš...
Ko o cemu...lopov o kradji.
Oni mnogima ukrali zivote,kome se za to zaliti?
Brod pripada onom u cijem je vlasnistvu,a kako rekoste to bjese JNA.
Kakve veze Hrvati imaju sa JNA,osim sto su unistavali njenu imovinu i ljude?
Dakle,Jadran ostaje u CG.I nemate pravo zalbe. :mrgreen:

Ko o cemu...lopov o kradji.
Oni mnogima ukrali zivote,kome se za to zaliti?
Brod pripada onom u cijem je vlasnistvu,a kako rekoste to bjese JNA.
Kakve veze Hrvati imaju sa JNA,osim sto su unistavali njenu imovinu i ljude?
Dakle,Jadran ostaje u CG.I nemate pravo zalbe. :mrgreen:
SR Hrvatska je također ulagala u JNA čiju opremu ste u 90% slučajeva vi uzeli.

Hrvatska se odrekla JNA,i pri tom jos pucala na tu istu vojsku,a sad hoce imovinu.
E,malo morgen!:mrgreen:
Misliš na ovu..."JNA"

BOROVO-BOROVOSELO-1991-e1595077062801-798x399.jpg

....i daaa....jesam pucao. Vidi "petokrake" na čelibri ove ljepotice iz Lubuana...giphy.webp

Na kraju Funcic trazi svoj brod, dobice kako da ne. Kome ti morlasi otmu nema nista od vracanja. Taj brod je Jugoslavija kupila od Svaba najvecim delom iz sredstava ratnih reparacija koje je Srbija dobila nakon WW1 . Kasnije je taj brod potopljen pa bio most u Trstu ,pa je posle ww2 obnovljen uTivtu, a nesto mi se u secanj vrzma i Pula ili je tada bila maticna luka ?, nista ne tvrdim. No danas je paradoksalno pripao Crnoj Gori kao i svo brodovlje iz maticnih luka u danasnoj Hrvatskoj. Praktino Srbija je taj brod izgubila od pocetka ulaskom u Jugoslaviju seme joj se zatrlo .

To sto je ulozila,to je i unistila.Mozda cak i duguje.Saldo je u minusu.
Sto nisu cuvali JNA ako su vec u nju ulagali?
Prema tome,neka cute i pokriju se usima.:mrgreen:
Uništila je ono što je bilo pokradeno i u rukama agresora :per:
Ne znam kako je kod tebe, ali kod nas se ne čuva ono što te paralelno želi eliminirat

A sto se ti sekiras za nas toliko?
Imas ti da metes ispred svoga praga mnogo,pa tek onda da cistis tudje dvoriste.;)
Nego,tema je zasto Hrvati ne treba da dobiju brod Jadran.:mrgreen:
A kaj se ti sekiraš toliko oko broda koji nema nikakve veze ni sa Srbijom ni sa Bosnom. Da si prava Srpkinja još bi te zezao da nemate more, ali nisi ni prava Srpkinja nego bosanska falšija koja teoretski i ima dva lavora mora u Neumu, ali samo teoretski. Na koju uopće državu i vojsku misliš kad kažeš vlastita država i vlastita vojska?

A kaj se ti sekiraš toliko oko broda koji nema nikakve veze ni sa Srbijom ni sa Bosnom. Da si prava Srpkinja još bi te zezao da nemate more, ali nisi ni prava Srpkinja nego bosanska falšija koja teoretski i ima dva lavora mora u Neumu, ali samo teoretski. Na koju uopće državu i vojsku misliš kad kažeš vlastita država i vlastita vojska?
Nemam ni ja nikakve veze sa Bosnom,pa me ti stavljas u taj kos.
Nego,planiram da postanem brodovlasnik,obozavam jedrenjake,otuda moj interes.:lol:
A moje je more gdje god krenem.A i zivim na dnu jednog.:D
A kad bude opet potop,molicete vi da uskocite na moj brod :lol:

Back