Tomislav Nikolic:Čudi me da Milenkovic nije optužio Koštunicu?

Torrente-BG:
Ali se tu onda ne uklapa Sekijev odlazak u Hag.Zasto bi otisao da trune tamo kada zna da ce uskoro moci da dodje na vlast.

Бинго! Али домаћини очигледно нису ни намеравали да прича буде превише убедљива већ да потраје неких месец дана - да откине по који проценат СРСу и ЛДПу и да на крају баладе ДС и ДСС саме формирају владу.

Torrente-BG:
Ali se tu onda ne uklapa Sekijev odlazak u Hag.Zasto bi otisao da trune tamo kada zna da ce uskoro moci da dodje na vlast.

Da li se secas izjave Seselja " I tito je sepao pred smrt " i dolazi krvavo prolece taman pred odlazak u Hag , sve su ovo izjave date pred kamerama ,a sve to sada govori da je on ipak znao sta se sprema ako i sam nije to organizovao .

Sto se tice njegovog dobrovoljnog odlaska u Hag to je sve zbog njegove nadmenosti i stava "niko mi nista ne moze" ali se malo prevario ;)
A verovatno je mislio kako je optuznica protiv njega slaba i kako se dobrovoljno prijavio bice pusten da se brani sa slobode i docice na gotovo u razbijenu Srbiju kao nekakav junak i ispuniti dogovor sa zemunskim klanom o preuzimanju vlasti .

Chávez:
Бинго! Али домаћини очигледно нису ни намеравали да прича буде превише убедљива већ да потраје неких месец дана - да откине по који проценат СРСу и ЛДПу и да на крају баладе ДС и ДСС саме формирају владу.
Баш то...

Мислим да ће се читав процес поновити после одређеног временског периода,када страни фактор не буде имао велик интерес да то крије.Овако остаје нам Багзијева прича... :-?

Torrente-BG:
Ovakve scenarije ne pisu ni za holivudske akcione filmove b prodikcije
А Џејмс Бонд? :D
Црна Гора приказана као богата земља са модерном железницом,кућама барокног стила,љубазним угоститељима који говоре енглески језик са благо француским нагласком... :lol:

Back