OmlBrgd
Obećava
- Poruka
- 65
admine, ovu temu za lepljivu... one pesme je tesko naci, to treba svi da imaju.. toma je to zasluzio..
JEDAN JE BOEM TOMA!
JEDAN JE BOEM TOMA!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

- Koja je poslednja ploca Tome?
- Nadgrobna.
LoL, obozavam crni hoomor![]()
- Koja je poslednja ploca Tome?
- Nadgrobna.
LoL, obozavam crni hoomor![]()

Zašto vređa? Pa, to je - živa istina. (I, gotovo univerzalna za muzičare). Ne smeta to ništa Tomi, njegova muzika i glas su nešto izuzetno, posebna institucija. Ne bih čak to ni svrstavala u "narodnu muziku".ok sad vredjas coveka jel je pevao drugu vrstu muzike od one koju ti slusas .
.
ne vidim razlog zasto bi ovo trebala da bude lepljiva tema..i riblja corba je najbolji domaci rock band svih vremena pa nema svoju lepljivu temu![]()

Ima bar 10 boljih grupa od R. Č, no, dobro, stvar ukusa, a i da ne skrećemo s teme, i ja mislim da Toma, bez obzira što jeste institucija za sebe, ne treba da ima "lepljivu". Mislim, ima ih još mnogo koji bi je zasluživali, a to onda i tehnički, i svakako drugačije postaje besmisleno.ne vidim razlog zasto bi ovo trebala da bude lepljiva tema..i riblja corba je najbolji domaci rock band svih vremena pa nema svoju lepljivu temu![]()
Toma je imao dobre glasovne mogućnosti, ali, ipak, najlepše mu je, (sem, naravno dobrih pesama), nešto drugo - boja glasa.slazem se ja da toma nije imao neke posebne glasovne mogucnosti ... ali su mu pesme melaholicne , iz srca . i sve ostalo sto ide uz to ...

covek ce biti ziv sve dok vikendima njegove pesme u zadimnjenoj srpskoj kafani budu pokretale suze i budu uzrok slomljenih casa![]()