Toma Mona i 2 jaja

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Сиротињо, да вам објасним.
Када се човек докопа пара и положаја он престаје да једе.

Облачи светску гардеробу,
фрулице лоне, о чему ми можемо само да сањамо.

Сиротињо,
ми имамо сарме, печења, крканлуке, слаткише и кокаколу.
Богаташи имају паре и власт.

Сиротињо,
нико нема све, капирате.

Уживајмо браћо у клопи,
и сетимо се гладних који једу два јаја дневно,
али носе последњу моду ...

Сиротињо,

Сиротињо,
нико нема све, капирате.

Уживајмо браћо у клопи,
Јел' то Зоранино или Бастино, преобраћени? Како сада смеш Болета и Дулета у очи да погледаш?

zamislite nekog ministra u Mađarskoj, Francuskoj, Holandiji..bilo gde da izađe na tv i kaže dosta vam je 2 jaja dnevno
Najbolje svaki dan po 20, pa da cijeli narod pandrkne od kolesterola.
Pope, čovjek nije mislio na troškove, već na zdravlje ljudi, ali već po milijunti put se pokazalo da je ona Kerumova bila ispravna: "Čini dobro, izij gov*no."

zaboravljas da ne znam ni gde ima da se nabavi jaje za 11 dinata.. paket od 10 jaja u prodavnicama je preko 200 dinara

i koje velicine su jaja?
nije ista cena za s i xl. jaje
.nije valjda da sa dva s jaja mozes da izdrzis ceo dan?

i valjda ces uz to jaje mlad luk, to je veza od 80 dinara pa hleb i ulje, so, struja da se to napravi, ode dorucak po osobi na 150 do 200 dinara od njegovih inicjialnih 22din
o siru pored i da ne pricam, to je valjda samo za vlasnike hotela rezervisano.
Dobro nam ide, pa se bahatimo, jel? Šta će ti struja da trošiš, krcneš jaja pa popiješ, to je najzdravije. A i lepo ćeš da pevaš.
Ču struju da isprži jaja.:evil:

Pa jel to onaj idiot što je ždero sendviče sa Vučićem na televiziji. Jel taj stvarno ministar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pa kad je moglo Grčić da bude direktor eps, što ne može ovaj da bude ministar. Ili ona sisata plavuša, direktorka muzeja Nikole Tesle, kaže ja mislila da je on bio sportista neki fudbaler, sad kaže kad je ušla u muzej saznala da je bio neki naučnik, sa strujom nešto.

zaboravljas da ne znam ni gde ima da se nabavi jaje za 11 dinata.. paket od 10 jaja u prodavnicama je preko 200 dinara

i koje velicine su jaja?
nije ista cena za s i xl. jaje
.nije valjda da sa dva s jaja mozes da izdrzis ceo dan?

i valjda ces uz to jaje mlad luk, to je veza od 80 dinara pa hleb i ulje, so, struja da se to napravi, ode dorucak po osobi na 150 do 200 dinara od njegovih inicjialnih 22din
o siru pored i da ne pricam, to je valjda samo za vlasnike hotela rezervisano.
Hoćeš i sok neki možda uz jaja, i kafu posle, jel to hoćeš?:evil::mrgreen:

Najbolje svaki dan po 20, pa da cijeli narod pandrkne od kolesterola.
Pope, čovjek nije mislio na troškove, već na zdravlje ljudi, ali već po milijunti put se pokazalo da je ona Kerumova bila ispravna: "Čini dobro, izij gov*no."
G. Čvarak, pokažite mi gde može da se kupi jaje za 11 dinara i ja sam spreman da Vam finansiram 1(jedan) dnevni obrok u vidu 2(dva) jaja do kraja života, u skladu sa uputstvom gospodina ministra gospodina Tome Momirovića.

Ne plašim se troškova, neće dugo da traje.

Сиротињо,

Сиротињо,
нико нема све, капирате.

Уживајмо браћо у клопи,
Ja mislim da si ti, kao i obično, izvršio šibicarsku radnju nad lončićima... ;):cool:

Tomislav Momirović odlikovan zlatnom medaljom za Dan državnosti.
1726816649940.jpeg

“Zlatnom medaljom za zasluge odlikovan je Tomislav Momirović, za naročite zasluge za Republiku Srbiju i njene građane u privrednoj delatnosti, posebno u oblasti trgovine, što se smatra ogromnom šansom i snagom Srbije u budućnosti.”

Импресиван је безобразлук бахатих људи са власти према обичном народу.

Они мрзе свој народ.

То се види и по начину на који Вучић прича на оним сусретима са грађанима. Чим му неко нешто каже што му није по вољи, одмах крене да понижава саговорника.

Него....где то има јаје за 11 динара?

Просек 20-22 динара. Можда на некој акцији или по малим продавницама може да се нађе нешто јефтиније.

Тома Мона једе кавијар, а народ хране са 2 јаја дневно, паштетом од 37 динара и паризером.
Možda je mislio na jaja japanske propalice

Импресиван је безобразлук бахатих људи са власти према обичном народу.

Они мрзе свој народ.

То се види и по начину на који Вучић прича на оним сусретима са грађанима. Чим му неко нешто каже што му није по вољи, одмах крене да понижава саговорника.

Него....где то има јаје за 11 динара?

Просек 20-22 динара. Можда на некој акцији или по малим продавницама може да се нађе нешто јефтиније.

Тома Мона једе кавијар, а народ хране са 2 јаја дневно, паштетом од 37 динара и паризером.
vucic je kriv sto si ti neozenjen ostao jel ?
taj bahati vucic

zamislite nekog ministra u Mađarskoj, Francuskoj, Holandiji..bilo gde da izađe na tv i kaže dosta vam je 2 jaja dnevno
pa garant se nasmkrkao kokaina, mislim kako to moze bilo ko da odvali uopste?
sns sekta se samo gudrira, a narod im placa drogu

sta 2 jaja, 2 kile mesa uz to, pa 2 jaja samo ima u majonezu, a gde je konkretno nesto? au ova sns sekta... strasno! jaja bez slanine, sunke, kobaje neke... strasno! gde je ajvar,m gde je jogurt, gde je,.... sns SEKTO MORIS NAROD GLADJU! IMA DA TE SRUSIMO, BANDO LOPOVSKA, SVE SI POJELA! SNS SEKTO IZJELICO, NE DAS NARODU DA JEDE, IZ USTA MU OTIMAS DA SEBI KUPUJES DROGU!

„Увоз меса са истеклим роком трајања“: Знамо ли шта једемо?

Poslednja izmena od moderatora:
У праву је Уважени Господин Момировић . Два јаја су перфектан оброк. И много здравији него да се ујутру накрљамо јела, па после да оболимо од холестерола.

Back