Toma Mona i 2 jaja

Screenshot_20240920_143813_TikTok.jpg

Господин Момировић је један од најинтелигентнијих министара наше владе! Свака му је о Његошева! Са правом је добио Орден од Државе за своје заслуге:

1726848852762.jpeg

Ministar trgovine Tomislav Momirović ide iz gafa u gaf i svojim izjavama nesvesno provocira predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji se kaje što ga je postavio za ministra, izjavio je Marko Novičić, voditelj jutarnjeg programa televizije Nova S.

Ne prestaju komentari povodom izjave ministra unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirovića da obrok od dva jaja ceo dan čoveka može da drže sitim.

“Opasna su dva jaja. Zbog dva jaja nekada možete da završite u zatvoru. Bacite jaja na mural Ratka Mladića, pa završite u zatvoru. Ministar je rekao da dva jaja koštaju 22 dinara, što nije baš tačno jer deset jaja košta 230 dinara, dakle, jedno košta oko 23 dinara… Ne mogu da krivim čoveka koji se nije bavio tim malim ciframa, pa je logično da je njemu 22 i 222 slično”, kazao je Novičić.

У праву је Уважени Господин Момировић . Два јаја су перфектан оброк. И много здравији него да се ујутру накрљамо јела, па после да оболимо од холестерола.
Eto živi ti na 2 jajeta dnevno, pa nam javi kako si. Nemoj samo da se pretvoris u ovako nesto

Zivimo uglavnom od turista.png

Јутрос сам појео два јаја, мало домаћег сира и то ме држало цео дан. Радио сам и уопште нисам осетио глад.
sns jajarska sekta je utociste za patoloske lazove, sutra ces opet ta ista dva jaja da jedes? znaci, jedan obrok dnevno po sns standardu

ali neka zna narod na cemu je sa vama, ima da gladuje da bi vi krali i dalje, naravno nove kredite koje dobijate cim solcu poklonite litijum

Стотине милиона евра у ЕКСПО, Национални стадион и за војску

Poslednja izmena:
sns jajarska sekta je utociste za patoloske lazove, sutra ces opet ta ista dva jaja da jedes? znaci, jedan obrok dnevno po sns standardu

ali neka zna narod na cemu je sa vama, ima da gladuje da bi vi krali i dalje, naravno nove kredite koje dobijate cim solcu poklonite litijum

Стотине милиона евра у ЕКСПО, Национални стадион и за војску

Јешћу оно што има да се једе. Највећи проблем данашњице је неумереност. Људи се преждеравају, па онда ненормално троше и после кукају да немају пара. А ту после долази и до болести, попут масноће, холестерола, притиска.
Скромност и умереност је потпуно нестала из свести људи.

Управо су то проблеми на које је Господин Момировић желео да укаже у својој Беседи о јајима.

Јешћу оно што има да се једе. Највећи проблем данашњице је неумереност. Људи се преждеравају, па онда ненормално троше и после кукају да немају пара. А ту после долази и до болести, попут масноће, холестерола, притиска.
Скромност и умереност је потпуно нестала из свести људи.

Управо су то проблеми на које је Господин Момировић желео да укаже у својој Беседи о јајима.
Проширила се људима црева за време Вучићеве владавине, и сада их је тешко наранити.

Ниси рекао колико си хлеба појео са јајима.

Килограм белог хлеба је око 2 600 калорија, дакле човек може преживети дан само да једе сув хлеб.
Појео сам једно парче хлеба. И држало ме цео дан. Тиме сам се у пракси уверио у тачност онога што је рекао Господин Момировић.

Back