dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 68.461
vucic je kriv sto si ti neozenjen ostao jel ?
taj bahati vucic
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vucic je kriv sto si ti neozenjen ostao jel ?
taj bahati vucic
Zasto MONA?sobzirom da je toma imao vise ispada do sad a i imace ih u buducnosti u to ne sumnjam mozda bi tema trebala da se zove
Toma Mona u epizodi "dva jajeta"
on je vlasnik mone.Zasto MONA?
Zar nije MOMIROVIC?
VALJDA MOMA?
Господин Момировић је врло скроман човек, он једе и онај паризер и уопште све што и обичан свет једе.u principu milioner objasnjava kako narod moze da zivi sa 22 dinara dnevno
Hvala.on je vlasnik mone.
Moze li ijedna kritika vlasti da prodje bez drugosrbijanskog patetisanja. Ministar nas zaje*ava sve sa jajima koje zivot znace, a ovaj novinar je nekako i tu uspeo da ugura Ratka Mladica.Zbog dva jaja nekada možete da završite u zatvoru. Bacite jaja na mural Ratka Mladića, pa završite u zatvoru.
Eto živi ti na 2 jajeta dnevno, pa nam javi kako si. Nemoj samo da se pretvoris u ovako nestoУ праву је Уважени Господин Момировић . Два јаја су перфектан оброк. И много здравији него да се ујутру накрљамо јела, па после да оболимо од холестерола.
Јутрос сам појео два јаја, мало домаћег сира и то ме држало цео дан. Радио сам и уопште нисам осетио глад.Eto živi ti na 2 jajeta dnevno, pa nam javi kako si.
sns jajarska sekta je utociste za patoloske lazove, sutra ces opet ta ista dva jaja da jedes? znaci, jedan obrok dnevno po sns standarduЈутрос сам појео два јаја, мало домаћег сира и то ме држало цео дан. Радио сам и уопште нисам осетио глад.
rekao je dva, ne kradi
Јешћу оно што има да се једе. Највећи проблем данашњице је неумереност. Људи се преждеравају, па онда ненормално троше и после кукају да немају пара. А ту после долази и до болести, попут масноће, холестерола, притиска.sns jajarska sekta je utociste za patoloske lazove, sutra ces opet ta ista dva jaja da jedes? znaci, jedan obrok dnevno po sns standardu
ali neka zna narod na cemu je sa vama, ima da gladuje da bi vi krali i dalje, naravno nove kredite koje dobijate cim solcu poklonite litijum
Стотине милиона евра у ЕКСПО, Национални стадион и за војску
1 јаје има 50-90 калорија, а за просечног човека је потребно 2 500 калорија дневно.Јутрос сам појео два јаја, мало домаћег сира и то ме држало цео дан. Радио сам и уопште нисам осетио глад.
За размаженог човека можда, за нас радне људе не.1 јаје има 50-90 калорија, а за просечног човека је потребно 2 500 калорија дневно.
Проширила се људима црева за време Вучићеве владавине, и сада их је тешко наранити.Јешћу оно што има да се једе. Највећи проблем данашњице је неумереност. Људи се преждеравају, па онда ненормално троше и после кукају да немају пара. А ту после долази и до болести, попут масноће, холестерола, притиска.
Скромност и умереност је потпуно нестала из свести људи.
Управо су то проблеми на које је Господин Момировић желео да укаже у својој Беседи о јајима.
Није. Народ је задовољан. То само размажени и неумерени кукају .Проширила се људима црева за време Вучићеве владавине, и сада их је тешко наранити.
Ниси рекао колико си хлеба појео са јајима.За размаженог човека можда, за нас радне људе не.
Појео сам једно парче хлеба. И држало ме цео дан. Тиме сам се у пракси уверио у тачност онога што је рекао Господин Момировић.Ниси рекао колико си хлеба појео са јајима.
Килограм белог хлеба је око 2 600 калорија, дакле човек може преживети дан само да једе сув хлеб.