Toma Mona i 2 jaja

pop80

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.366
Импресиван је безобразлук бахатих људи са власти према обичном народу.

Они мрзе свој народ.

То се види и по начину на који Вучић прича на оним сусретима са грађанима. Чим му неко нешто каже што му није по вољи, одмах крене да понижава саговорника.

Него....где то има јаје за 11 динара?

Просек 20-22 динара. Можда на некој акцији или по малим продавницама може да се нађе нешто јефтиније.

Тома Мона једе кавијар, а народ хране са 2 јаја дневно, паштетом од 37 динара и паризером.

Šta je ovom mumbrilu trebala pollitika , ima hotel da uživa, kada mu nameste dripci kao Saši Belopoljanskom na naselju Sunca. :mrgreen:

332002213.jpg

izračunao sam
2 jaja po 15 din to je 30 puta 30 dana to je 900 puta 4 to je 3 600
pa za 30 eura lagano četvoročlana porodica može da se prehreni mesečno u Srbiji poručuju nam ministri iz Vlade a vi se bunite da nam standard loš sram vas bilo bre!!!

izračunao sam
2 jaja po 15 din to je 30 puta 30 dana to je 900 puta 4 to je 3 600
pa za 30 eura lagano četvoročlana porodica može da se prehreni mesečno u Srbiji poručuju nam ministri iz Vlade a vi se bunite da nam standard loš sram vas bilo bre!!!
zaboravljas da ne znam ni gde ima da se nabavi jaje za 11 dinata.. paket od 10 jaja u prodavnicama je preko 200 dinara

i koje velicine su jaja?
nije ista cena za s i xl. jaje
.nije valjda da sa dva s jaja mozes da izdrzis ceo dan?

i valjda ces uz to jaje mlad luk, to je veza od 80 dinara pa hleb i ulje, so, struja da se to napravi, ode dorucak po osobi na 150 do 200 dinara od njegovih inicjialnih 22din
o siru pored i da ne pricam, to je valjda samo za vlasnike hotela rezervisano.

Back