Tolkinov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Hurin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
y3oIyEvpG5M.jpg

Jedno 8 puta sam pokušala da pročitam Silmarilion, ali imam neku elektronsku verziju, hrvatsku i nema šanse da ja to prokljuvim :D

ima li neka e verzija, a da je srpski prevod?

Нисам сигуран да ли има српских верзија на интернету.Искрено мислим да ти је много лакше да одеш до библиотеке или позајмиш од некога.Много је лепше кад имаш књигу у рукама.
А пробај и са овим http://forum.krstarica.com/showthread.php/580733-SILMARILLION . Ово је урадио наш Златоуст са форума. Много је лепо,стављао је и слике и музику. Јесте на хрватском,али погледај ипак :)

Да видео сам то хехе :mrgreen:

Стварно ће бити епских размера :cool:

45 минута крљања. :lol: Кад упоредим то са на пример нападом на Минас Тирит или Хелмс дип који трају 3-4 пута мање а мени било екстра, овде ћу да останем без текста.

Biće epski[emoji33] ,17 decembar pravac bioskop [emoji2]

Jel čitao neko "Deca Hurinova'" kakva je,bacio bi se na čitanje dotične knjige....

Мени су све књиге добре. Толкина или готивиш или не.
Деца Хуринова се мало више бави људима са свим њиховим слабостима и врлинама иако се помињу и остали. Мислим да се нећеш разочарати. :)

Гледао сам малопре на фејсбуку. Одушевљен сам,једва чекам да гледам ово!!!!!!!!!! Још само 41 дан :D

Уфф и ја исто. Не могу да ишчекам. Баш ми се гледа. Али већ видим себе након филма. Секунд срећан па секунд бих да плачем и тако у круг лол :mrgreen::sad2:

(Зајебао сам те, јел да? :per: Планирао си ти да поставиш трејелер??)

Back