Tolkinov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Hurin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Film je uzasan ljudiiiiiiiiiiiiiiiii! Gledala sam ga sinoc, nisam mogla da spavam koliko sam se nanervirala! Ne umem da vam objasnim.

Ma film je ekstra! Posebno volim scene, u kojima naši junaci otkrivaju svoj talenat za istočne borilačke veštine.Ma znao sam da će Džekson da nas obori sa nogu.

*Liv oduvek i zauvek.

Barem neko.

Aj malo da se nasmejemo....žao mi je što nema scena iz dvojke.Ja tu ne bih ništa dirao,dovoljno su unebesne.

Мени се оба филма баш свиђају. Баш доста су другачије урађени од Господара али то не значи да су лоши. Једноставно другачији. И одлични!

А што се смешних сцена тиче мени је најјаче кад чини ми се Леголас пита Глоина да ли му је оно на слици брат. Баахахаххахаха не могу да се сетим шта је рекао за сина

Мени се оба филма баш свиђају. Баш доста су другачије урађени од Господара али то не значи да су лоши. Једноставно другачији. И одлични!

Ma važno je da mi užvamo i da smo srećni.Film je uradio svoje.

А што се смешних сцена тиче мени је најјаче кад чини ми се Леголас пита Глоина да ли му је оно на слици брат.

Kad ono žena.z:shock:

Je l' me neko tražio? z:)
Arwen_orange_4.jpg
:heart:

А што се смешних сцена тиче мени је најјаче кад чини ми се Леголас пита Глоина да ли му је оно на слици брат. Баахахаххахаха не могу да се сетим шта је рекао за сина

Хахахаха.То и јесте било најсмешније,а за сина је ваљда рекао као ,,мутирани гоблин",нешто тако.А кад само помислим да ће му баш он једном бити најбољи друг...z:lol:

Back