Pa sta da ti kazem, ako i ima Tolkienovaca, onda ja ne poznajem ni jednoga uzivo (osim moje sestre koju sam jedva nagovorio da procita jedno od njegovih dela...

). Pricao sam sa nekima, ali samo preko chata... U mom kraju ne poznajem nikoga ko voli Tolkiena ili njegova dela... To ja ne mogu da shvatim, i jedini nacin da razgovaram sa nekim o ovoj temi je preko neta... Mislim, stvarno je sramota, ipak je Tolkien engleski pisac, i englezi bi trebali da se ponose njime... Ja se ponosim da sam delom englez, bas zbog toga sto je i Tolkien to bio... (mislim, ponosim se ja i sto sam Srbin, naravno...), ali kud ces bolje kombinacije
Ma zezam se, ali u sustini, kazem ti da ne poznajem licno ni jednog engleza koji voli Tolkiena, a kamoli da je zagrizeni fan njegovih dela (kao sto sam ja, a i vecina sa ovog Foruma...). Ali je zato internet pravo cudo, i to je spas, jer preko neta komuniciram sa ljudima koji su istomisljenici... Bilo bi mi drago da pricam i uzivo sa Tolkienovim fanovima iz Srbije, ali kada god odem na Pricaonicu, smatraju me cudakom, i ne vidim nikoga ko bi hteo da prica o ovoj temi, nego svi pricaju isto... UK chatovi su drugaciji, pise naslov teme npr:Forest of Lothlorien, i ti odma znas da se unutra vodi diskusija o vilenjacima i to uglavnom iz Lotholoriena

. Joj, ala sam se raspisao, uglavnom, mislim da si razumela sustinu, na zalost ovde nema toliko Tolkienovaca koliko bi trebalo da ih bude...

ALi drago mi je da bar u Srbiji ima (bar se nadam...).
Veeeeliki pozdrav, i nadam se da cemo moci da se cujemo preko maila...