Tolerancija na B92!...

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja cu jomini morati samo na kratko da udjem u vasu raspravu. Danas nismo MI poblesavili, ja stvarno vise necu da trpim da mi iko stavlja nesto sto nisam rekao. Nadji IJEDAN odgovor doticnome danas od mene. NEMA u 22.24 pogledaj sta je napisao na ovoj strani i kako je nazvao eremitu i jos na jednom topicu.

evo i ja samo na sekundu: ja stvarno nemam nista protiv bilo koga ;) ... ne, imam stvarno puno protiv nekih ;) odnosno, ne mogu da smislim analiticara... a zapravo sve to nema mnogo veze. POSTO AKO PREGLEDAMO NJEGOVE POSTOVE PO REDOSLEDU POJAVLJIVANJA - ON JE TREBAO DA JE BANOVAN PO MINIMUM 6 TACAKA SAMO DANAS.

marlon:
Pa sad ako tako posmatras stvari..ima istine u tome. Ali ja to uvek posmatram nekoliko nivoa iznad....gledam sustinu problema, sta se u istoriji desavalo sa zemljama u sl. situacijama. Duh je najvazniji, to ne izgubiti, jer ako to nestane odavde onda je sve gotovo. Dzaba ti i standard i pare i kola od 5000 kubika i avioni i jahte. Nemacka je dobar primer za to. Zemlja koja je iznedrila u kulturi najveca imena...i gde je danas? Koga su dali skoro od velikih imena. Na prste ih mozes izbrojati. I oni prodaju sa Amerikom muda za bubrege svima na Zemlji o Novom Svetu i buducim vrednostima kojima savremeni covek danasnjice treba da se klanja.
Ako je ispravno ovo sto sam rekao onda je nivo posmatranja zadovoljavajuci i dovoljno visok. Ako govorimo o duhu posleratna Nemacka je primer kao i navedeni briljantni ljudi u njenoj kulturi ali o tome ti bas govorim. Nisu navedene velike gazde male Nemacke, kod njih je bila nezamisliva rasprodaja nacionalne imovine, krcmljenje iste i drugo. Kod njih postoji ljubav prema zemlji i svom narodu i to se blagodarilo uz poslovicnu radisnost i vrednost. Samim time dolazi i blagostanje odredjenog nivoa koji mi zovemo standard a koji se razlikuje od standarda u Srbiji, Bosni ili Crnoj gori recimo iako je u pitanju istih 5000 E ili skup auto. Kod njih je ( nekad bilo doduse ) vredan - bogat, bogat je stub poreznicki drzave a kod nas je drzava stub finansijski bogatog koji nije vredan uopste ali je zato jako okretan. Mislim na Srpske super bogatase koje ne bih imenovao. Kao takvi su teret, kamen o vratu nacije a uz sebe vuku obavezno stetocine raznih vrsta.

ajd i ja nesto da kazem,cisto da moja bude poslednja.

forum b92 je odvratno sterilisano mesto na kome nema prostora za suprostavljena misljenja.zaista retardirajuci forum,uopste ne znam koji mu je smisao,svi isto pisu,svi isto misle,bezveze su total...ne bih da ovo zvuci kao shlihtanje,ali krstarica je stvarno ZAKON

E da...sada sam se setio!!!
Pisao sam i ja pre par meseci nesto na forumu B92! Nesto u vezi Shevcenka. I napisao sam ima da nije pravilno pisati Sheva...jer je to zenski rod,a i asocira na polni odnos.:D Nego da je Shev pravilno. Pitao ih jel imaju nekog lekotra srpskog jezika i jel to neko kontrolise? I oni me odybali! Nisu ni pustili post.
Ma mogu da mi puse...posebno ako im je lektor neka dobra riba sa velikim sissama i dobrim dupetom! :D

PLESsitnihDEMONA:
E da...sada sam se setio!!!
Pisao sam i ja pre par meseci nesto na forumu B92! Nesto u vezi Shevcenka. I napisao sam ima da nije pravilno pisati Sheva...jer je to zenski rod,a i asocira na polni odnos.:D Nego da je Shev pravilno. Pitao ih jel imaju nekog lekotra srpskog jezika i jel to neko kontrolise? I oni me odybali! Nisu ni pustili post.
Ma mogu da mi puse...posebno ako im je lektor neka dobra riba sa velikim sissama i dobrim dupetom! :D

Pazi samo da to budu prave sise, da ne bude posle da nisi znao da su shemale. :lol:

raindog:
e pa shta cesh kad se ne uklapam u profil chestitog srpskog nacionaliste degenerika :lol:
ipak je to jedno fino i kulturno mesto, i lepo shto su te izbrisali i ne treba da ostane nikakvog traga od takvih poput tebe ( a ovde ih boga mi ima podosta )

Da zato sto je tamo "tolerancija" ali samo ako sam istomisljenik...

Ne brini i ti se uklapas u sliku sve osim srpskog nacionaliste, sti i ne mozes biti s obzirom da si madjarica... Ali ono o degeneriku tu se uklapas...

analiticar:
B92 je civilizirani Forum na kojem bi čitava plejada paćenika koji se okupljaju na ovom forumu bila izbrisana već posle trećega posta (marlon, seremita, migud, commodore, jabuchilo)..
I ne samo da bi oni bili izbrisani, već i njihove shizofreni postovi....
Jer taj Forum predstavlja odraz intelektualne Srbije.....
Volio bih da i Forum Krstarice postane isto takav.... 8-)
Pitam se zašto Inco koji je redovni posjetilac toga foruma takvo što ne uvede i ovdje... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

A i njega sam skontao tamo...

Mozda me je i on prijavio da sam ih ovde ispljuvao pa su me tamo naknadno izbrisali...

Odgovor: zato sto ovde ne dolaze sami * i nesrbi pa nema potrebe za takvim gadostima.......

Бл:
СТРАШНО УГРОЖЕНА ПРАВА ПОЛИТИЧКИХ МАЊИНА
ХАПСЕ НЕВИНЕ ЉУДЕ ГДЕ СТИГНУ
УХAПШEН JEДAН OД ВИНOВНИКA ИНЦИДEНТA НA ФOЛOЗOФСКOМ ФAКУЛТEТУ
ДРУШТВO - AКТУEЛНO - Чeтвртaк, Нoвeмбaр 10, 2005 22:56 РТС

'

Moram priznati da me to malo ptseca na skinse, koji su yebi ga nosili kukaste krstove i tako ta sranja...

Nisam za to ima i pametnijih stvari na koje se moze troisiti energija ako je vec neko ima visak....

BTW o cemu je konkretno pricao taj lik sto ih je iznervirao, to ti meni kazzi, jer me bas interesuje, ako znas...

analiticar:
Bio je dok njime nisu zavladali frikovi tipa BL/Kim/Mihailo, seremita, marlon, Jabuchillo, commodore koji su čitavom forumu nametnuli crtu srpskog-nacionalističkog Foruma, doveli do toga da svi koji imaju drugačije mišljenje (Crnogorci i Bošnjaci) budu banovani, a teme koje im ne odgovaraju KONSTANTNO i PLANSKI uništavaju bezveznim chatanjem... :x :x :x
Zar nije grijeh da šačica korisnika uništi čitav jedan Forum koji je najstariji u Srbiji i Crnoj Gori i prvo mjesto ustupi SC i B92....
Isto tako, na B92 otvaranje po 562 korisnička naloga kao na Krstarici (primjer BL) nije mogućno...Mora se prijavit samo statična IP adresa! 8-)

Не чуди ме што сам ја по Твојој псећој процени "СЕРЕМИТА"... то је тако нормално, међутим чуди ме ШТО ТОЛИКО ЈЕДЕШ ТА МОЈА ГОВНА...па се стално качиш на мене ... па си се подгојио и задриго - и обриши та ******а унијатска уста - смрдиш :evil: :evil: :evil:

eremita:
Не чуди ме што сам ја по Твојој псећој процени "СЕРЕМИТА"... то је тако нормално, међутим чуди ме ШТО ТОЛИКО ЈЕДЕШ ТА МОЈА ГОВНА...па се стално качиш на мене ... па си се подгојио и задриго - и обриши та ******а унијатска уста - смрдиш :evil: :evil: :evil:
E ako si mu rekao...i treba...... sledeci put kad dodje bice napusen kao zadnja ustashka pitchka jer to i jeste. Samo pitchka pljuje i bezi, da je musko ostao bi. Danas sam se kontrolisao, jer sam mislio da ce biti red, a rezultat je ovo. Njima na dusu.

Samo se ti zaj*bavaj comm, razbastinicu ga pred svima ko je .Ti comm znas sta je bilo sa Zvekom. I dacu njegovu adresu onim ludacima sa Stormfronta pa nek njima objasni kada ga zovu nocu i dolaze mu na vrata. A ima resenje i ako nije odavde. To vispak najbolje zna. :lol:

Back