Tolerancija na B92!...

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zarathustra:
Dveri su prava pravoslavna organizacija pod blagoslovom Patrijarsije. Teme njihovog magazina Dveri Blagoslova su retko politicke, a najcesce su verske prirode. Za razliku od njih Obraz se ponajvise bavi politikom sa primesama i uplitanjem "pravoslavlja", ne shvativsi da time sustinski narusava princip Crkveno-Drzavne simfonije tezeci da stvori odredjeni oblik klerikalne drzave. U tom smislu sam rekao da se on u neku ruke moze nazvati "fasistickim" od strane nekih poprilicno levih krugova.
ПА и ОБРАЗ ЈЕ ПОД БЛАГОСЛОВОМ ПАТРИЈАРШИЈЕ, ДОЂИ НА СЛАВУ ОБРАЗА ПА ПОГЛЕДАЈ ГОСТЕ И ПОСЛУШАЈ , МИ НЕМАМО ВЕЗЕ СА ФАШИЗМОМ, МИ СМО СВЕТОСАВСКИ НАЦИОНАЛИСТИ

Бл:
ШТА НЕМОЈ?????????
БЛАГОСЛОВ ИМА И ОД ПАТРИЈАРХА А ЈА ПРИМИХ БЛАГОСЛОВ И ОД ВЛАДИКЕ БАЊАЛУЧКОГ ЈЕФРЕМА.
А ви из двери што трипујете шта да вам радим

Primio si blagoslov????Ti?????
Jesi li episkopu objasnio kako vrijeđaš ljude po forumima i širiš međunacionalnu i međuvjersku mržnju u redove već (gotovo) jedinstvene Crkve? 8-)

Uvek je tako. Prvo Obraz, legalno registrovana organizacija i do sada ni sa kakvim ekcesom...sem ubistva Nebojse Krstica. Sad Dveri SrBske, sutra ce nesto drugo. Doci ce do toga da ce morati da se skidaju ikonostasi i zamenjuju drugima. Ali to vec govori o mentalnom nivou tih kojima je u glavi patoloska mrznja prema svemu sto nosi prefiks SrBski. A sitni sluzbenici koji pokusavaju propagandistickim metodama da to odrade, su naravno na pomenutoj stanici i forumu ili ako to moze da nosi taj naziv.

marlon:
Uvek je tako. Prvo Obraz, legalno registrovana organizacija i do sada ni sa kakvim ekcesom...sem ubistva Nebojse Krstica. Sad Dveri SrBske, sutra ce nesto drugo. Doci ce do toga da ce morati da se skidaju ikonostasi i zamenjuju drugima. Ali to vec govori o mentalnom nivou tih kojima je u glavi patoloska mrznja prema svemu sto nosi prefiks SrBski. A sitni sluzbenici koji pokusavaju propagandistickim metodama da to odrade, su naravno na pomenutoj stanici i forumu ili ako to moze da nosi taj naziv.
Али није ми јасно докле људи могу да иду са мржњом себе самих, неки ликови мрезе своје порекло, није ми јасно , једноставно читав живот ме неко зајебава . прво муслимани, па шиптари па на карју СРБИ????
Стварно нема смисла.
ФРАНКО је за мене човек који је урдио шта је трбало, тек ове године су успели да уведу оне бестидне законе и сл.

marlon:
Nego BL videh veceras ono za cara Dusana, koliko ima istine u tome?
МА Цара Душана покушавали ЦАРСКОМ круном латини да преведу у јерес, али ЦАР препознао шта се дешава па им показао Средњи ПРСТ и рекао: ГЕТ ФАК АРИ ХИР.
Ко не верује нека прочита ДУШАНОВ ЗАКОНИК и види шта је Св. ЦАР мислио о латинима.
А ови паписти што шире лажи и јерес ја Душановим речима:
ГЕТ ФАК АРИ ХИР

Бл:
МА Цара Душана покушавали ЦАРСКОМ круном латини да преведу у јерес, али ЦАР препознао шта се дешава па им показао Средњи ПРСТ и рекао: ГЕТ ФАК АРИ ХИР.
Ко не верује нека прочита ДУШАНОВ ЗАКОНИК и види шта је Св. ЦАР мислио о латинима.
А ови паписти што шире лажи и јерес ја Душановим речима:
ГЕТ ФАК АРИ ХИР

Znaci BL da je to cista izmisljotina? E sad bih zamolio pagana da nam objasni gde je to procitao ili ima saznanje...koje uzgred ni ja i vecina ovde nema?

srpska-crkva-nije-bila-anatemisana-1.jpg

Фреска

Бл:
Али није ми јасно докле људи могу да иду са мржњом себе самих, неки ликови мрезе своје порекло, није ми јасно , једноставно читав живот ме неко зајебава . прво муслимани, па шиптари па на карју СРБИ????
Стварно нема смисла.
ФРАНКО је за мене човек који је урдио шта је трбало, тек ове године су успели да уведу оне бестидне законе и сл.
Za mene su Franko i Milosevic imali jednu zajednicku stvar: a to je dobro ustrojstvo drzavnog aparata. Samo sto je Milosevic to koristio za ciljeve koji su isli na stetu Srbije i srBskog naroda a Franko je radio nesto drugo. Kao sto rece Jabuchilo mozda je Milosevic imao viziju necega boljeg za nas, ali nazalost mi je nismo docekali, a verovatno ni on nece.

marlon:
Za mene su Franko i Milosevic imali jednu zajednicku stvar: a to je dobro ustrojstvo drzavnog aparata. Samo sto je Milosevic to koristio za ciljeve koji su isli na stetu Srbije i srBskog naroda a Franko je radio nesto drugo. Kao sto rece Jabuchilo mozda je Milosevic imao viziju necega boljeg za nas, ali nazalost mi je nismo docekali, a verovatno ni on nece.
То на жалост никада нећемо знати, али Франко је урадио посао и Шпанци су дочекали, био БРЖИ. На карју врати власт Краљу, али онај смотан па поново изгубио.

Back