zograf.lo
Iskusan
- Poruka
- 5.127
mmmmm.milina me oblije kad citam ove prepirke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jer ti mozda kojim slucajem provaljujes da te covek podj*bava ko mladog majmuna? Lol koja glupaca

I understand that you hate tokio hotel, but there is no reason to swear at them too much.Mnogo mi se svidja...ova tema lol.

vrlo rado,ali sutra,danas nemam vremena,Bil dolazi kod nas u selo da promovise@gun-d
Vrlo rado al me nesto muci net. Ako tebe ne mrzi ajd ti, vidim da ih i ti obozavas![]()
vrlo rado,ali sutra,danas nemam vremena,Bil dolazi kod nas u selo da promovise
silk-e-pil,pa idem po autogram i nadam se da ce me pogledati i da cu moci da ga dotaknem,samo se bojim da ne izgubim glas....
jel, pa daj neke slike Bila,slike patika na kojim pise Bil ili TH,neke marame TH,bilo sta sto moze da uvelica slavu,delo i likove naseg jednog i jedinog,svetski priznatog BANDA,olicenja muskosti i potencije naseg Bila i 3 mu Pastuva za ledjicama...
oooohhh Bileeee

ma nece to tako moci

bolje za fanove TH da ne stavljate slike. svaku sliku ce da ispljuju antifanovi. ja obozavam TH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

vrlo rado,ali sutra,danas nemam vremena,Bil dolazi kod nas u selo da promovise
silk-e-pil,pa idem po autogram i nadam se da ce me pogledati i da cu moci da ga dotaknem,samo se bojim da ne izgubim glas....
Blago tebi shto ćesh ga sutra videti, ja uopshte ne znam kad će da dodje u BG
blago tebi

evo sad ce sto posto da dodje kraptoman ili beogradski sindikat kranuce da pljuju sliku.ma nece to tako moci
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NARAVNO DA NEĆEE!! poslao sam im ja privatne poruke i rekli su da im je žao zbog svega i više nas neće uznemiravati. TH rulz!!!

Dobro je shto je antifanovima zhao zbog svega ovoga, inache bi ih bog kaznio
Txanx, Fency Killer
Sta ce mu sminka kad je tako muzevan ko sto ti kazes? Mada njemu ne bi trebala pinceta neko kombajn da to sve sredi.

Ko je smislio ove fore na tim slikama?