summer girl 93
Domaćin
- Poruka
- 3.385
Uuu sav sam se prestravio,neces ti meni komandovati sta ja da kazem...BALAVICE!!
Nemoj da mi vredjash drugaricu!To shto si je ti prvi uvredio to je tvoj problem, a ne njen
!!! Budalo jedna budalasta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uuu sav sam se prestravio,neces ti meni komandovati sta ja da kazem...BALAVICE!!
!!! Budalo jedna budalasta

hahahahahha!kakva slika,ima frizuru kao oni iz 90-tih!!

na toj slici su mu ugradili kosu

Nemoj da mi vredjash drugaricu!To shto si je ti prvi uvredio to je tvoj problem, a ne njen!!! Budalo jedna budalasta
![]()

Nisi daleko od istine!!
Nisi daleko od istine!!
U redu je dokazale ste se obe evo citata vasih postova!!
"na toj slici su mu ugradili kosu" i gledajte ovu glupost
"Bogami, da znash da i mene podsetja na izvodjache iz 90-ih godina
Citat:
Original postavio jeca.m Pogledaj poruku
na toj slici su mu ugradili kosu
Najverovatnije, ali ipak Bill nema takvu frizuru!"
Ovo bi i najveci imbecili skapirali,da je uradjeno preko photoshopa!! Ali ne treba vam zamerite jer ste jos ne dovoljno psihicki razvijene i intelektualno u razvoju!!![]()
Nemoj da mi vredjash drugaricu!To shto si je ti prvi uvredio to je tvoj problem, a ne njen!!! Budalo jedna budalasta
![]()
a nemo' srdjana da dirash,bash se potrudio...vidi koliki je post....ccccja necu da kazem komtentar....ja sam zla![]()
Muhahahaha

oce l' neko da me brani od letnje cure?!

dolazim q.rac.onaj mali skot kupio gitaru ovde.....el dolazish ti u lo
i jaaaaaaaaaao drhtim
?Samo opushteno, ja sam se samo nashalila sa tobom

Kao sto vec rekoh uplasio sam se i sav drhtim,ne mojte vise kreptomane pomagaj vidis koliko su zajebane!
e a de krepto,stvarno?!

) - :smajlikojisezahvaljujenadobrodoshlici: