Demiourgos
Aktivan član
- Poruka
- 1.021
fuckin' tokio hotel fags.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)owo moram da staviim, kao nove suparnike TH grupe vode se ovi momci
,no dobro, ovi barem imaju stajkling, na mestu su... ja sam cula 2-3 njihove pesme, jos uvek nisu izbacili prvi album... i barem se zna koja je njihova sexualna orijentacija(zna se da vole zenske... mozda cak i previse) i barem NISU AMATERI![]()
owo moram da staviim, kao nove suparnike TH grupe vode se ovi momci
,no dobro, ovi barem imaju stajkling, na mestu su... ja sam cula 2-3 njihove pesme, jos uvek nisu izbacili prvi album... i barem se zna koja je njihova sexualna orijentacija(zna se da vole zenske... mozda cak i previse) i barem NISU AMATERI![]()
A sto se ove seke ne potrude da vise lice na bate?!
krecemo sa leva na desno
GAY hm gay GAY GAY GAY
verovatno zato sto mnogo polazu na imagde... da im se slaze sa muzikom... ove seke su po meni extra... love love love... extra extra extra... stim sto priznajem su za zensku publiku :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Pa cekaj malo... ako su za zensku publiku zar ne treba da lice na bate...
Ili vi devojke u zadnje vreme pocinjete da gotivite seke?!
Ne seri da su ovo muskarci... Ja cu odmah da se roknem ako jesu
oni su bate, veruj mi na rec... a ako mislis da su seke.. zasto? zato sto imaju dugu kosu? ja recimo nemogu da podnesem kratku kosu...svidja mi se njiov stajling... nenose suknje!
ej , neuporedjuj moje omiljene teen bendove sa tom krmacom, kravom, kozom, ovcom!sta got da je ona vec, frikusa jedna celava!Ona tamo plava u beloj bundi lici na onu britni....

Doobro izvini na Paris Hilton...
hwala na predlog.Koji si ti fan.... Ionako ne znam ko su ta dvojica..... Ne zna se ko je zenstveniji od njh.
P.s mozda cu zaspati uskoro pa onda mozes da me roknes....