Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
owo moram da staviim, kao nove suparnike TH grupe vode se ovi momci
yz7.jpg
,no dobro, ovi barem imaju stajkling, na mestu su... ja sam cula 2-3 njihove pesme, jos uvek nisu izbacili prvi album... i barem se zna koja je njihova sexualna orijentacija(zna se da vole zenske... mozda cak i previse) i barem NISU AMATERI

u ***************************************************************************************:shock:

owo moram da staviim, kao nove suparnike TH grupe vode se ovi momci
yz7.jpg
,no dobro, ovi barem imaju stajkling, na mestu su... ja sam cula 2-3 njihove pesme, jos uvek nisu izbacili prvi album... i barem se zna koja je njihova sexualna orijentacija(zna se da vole zenske... mozda cak i previse) i barem NISU AMATERI

znaci svi sem ovog skroz levo su prave zene..:shock::shock::shock:..znaci mislila sam da su zene maidena mi...:shock::shock::shock:

verovatno zato sto mnogo polazu na imagde... da im se slaze sa muzikom... ove seke su po meni extra... love love love... extra extra extra... stim sto priznajem su za zensku publiku :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Pa cekaj malo... ako su za zensku publiku zar ne treba da lice na bate...
Ili vi devojke u zadnje vreme pocinjete da gotivite seke?!

Pa cekaj malo... ako su za zensku publiku zar ne treba da lice na bate...
Ili vi devojke u zadnje vreme pocinjete da gotivite seke?!

oni su bate, veruj mi na rec... a ako mislis da su seke.. zasto? zato sto imaju dugu kosu? ja recimo nemogu da podnesem kratku kosu...svidja mi se njiov stajling... nenose suknje!

hahahaha, ajme covece znas nasmejat (u pozitivnom smislu )
inace, izgledaju kao curice jer su jos uvek deca imaju 17-18godina i kilo sminke (nose je samo na snimanjima i seshnima-nemojte uzeti za zlo)

Ljudi jeste li se vi nekad zapitali zasto se muzicke zvezde uvek oblace u nekom totalno otkacenom stilu.. Pogledajte ove momke, MJ iz 80-uh (pa i sad), TH, Stounse, Perperse, ma samo pogledajte bilo koga ko je iole uspesan (internacionalno). Kada bi se ti ljudi oblacili kao vase majke i ocevi i pevali potpuno istu muziku (dakle samo promena stila oblacenja je u pitanju), da li mislite da bi ih neko slusao? NE! JER JE TO ONO STO IH CINI DRUGACIJIM OD OSTALIH PROKLETIH 6 MILIJARDI! To je nastup, ti ljudi se u privatnom zivotu ne oblace ni priblizno toliko bizarno kao kad su u javnosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back